To je to što me zanima!

Novi kiks Reala: Luka asistirao, Bale zabio dva pa pocrvenio...

Hrvatski kapetan nije od prve minute nastupio za madridski Real, ali kada je ušao spasio je svoj klub od potopa na gostovanju. Madriđani su gubili 2-1 kada je Luka asistirao Baleu za konačno izjednačenje...
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je asistent za drugi pogodak Garetha Balea kojim je madridski Real uspio osvojiti bod odigravši 2-2 (1-1) na gostovanju kod Villarreala u susretu 3. kola španjolskog prvenstva.

Modrić, koji je u igru ušao u 68. minuti, u 86. se minuti izborio za jednu loptu na sredini igrališta, povukao prema kaznenom prostoru domaćih te predao na desnu stranu gdje je bio Bale koji je iznenadio domaćeg vratara pogotkom u bliži kut.

Inače, Villarreal je vodio sa 1-0 i 2-1 golovima Gerarda Morena (12) i Moija Gomeza (75), a Bale je svoj prvi pogodak postigao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Real je sada peti s pet bodova, dok je Villarreal 16. s dva.

Na vrhu je Atletico Madrid s maksimalnih devet bodova.

(eg)

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Lucky Luciano1203 02.09.2019.

    Nije zidane toliki stručnjak kao sto se smatra, a to se vidi trenutno sad . Uredu, osvojio je on 3 LP , svaka cast za to i velika je to stvar, ali vidjeli smo krajem prošle sezone na sta su lovili, kontao sam hajde ok to Ce on uigrati sve, pa na pripremama isto, ali opet kazem ajde to su prijateljske, medjutim evo u ova tri kola ja jos nisam vidio neko poboljšanje, a valjda je dovoljno vremena imao da malo stabilizira momčad.. nije ovo vise sastav za Real Madrid, najveći klub na svijetu. Treba mijenjati sve iz korijena. Ako ovako nastave zavrsit Ce ko Milan iii li Manchester utd

  • 02.09.2019.

    Koji kiks pa nisu izgubili?

  • cro_22 02.09.2019.

    Ja san mislio da je ovaj na golfu

Komentiraj...
Vidi sve komentare