To je to što me zanima!

Novi Klinsmannov kiks, u Bremenu potpuna drama

Bayern je nakon 2-5 na svom terenu od Werdera izgubio i u gostima kod Hannovera. Werder je vodio 4-1, prokockao prednost, pa ipak slavili
Vidi originalni članak

Szablocs Huszti je u 23. minuti potegnuo s 25 metara, malo iskosa, i Michael Rensing nije ništa mogao. Fantastičan slobodnjak koji je donio Hannoveru veliku pobjedu i još veće slavlje. A Bayernu depresiju. S novim trenerom, Jürgenom Klinsmannom, Bavarci ne izgledaju dobro i to je sada potpuno jasno. Izgubili su od Werdera 5-2 na Allianz Areni u prošlom kolu, a krizu produbili novim porazom.
Imenima jaka momčad nikako ne funkcionira. Francka Ribery se tek vratio nakon ozljede i još uvijek lovi formu, Luca Toni i Michael Klose nisu ni sjena onoga što su pokazivali lani... I zato ne čudi da Bayern u cijelom drugom poluvremenu, kada je išao 'va bank', nije uspio napraviti ništa osim nekoliko polušansi.
Izuzetno zanimljivo bilo je u Bremenu. Na krilima pobjede u Münchenu domaćin se postavio izuzetno ofenzivno protiv hita sezone Hoffenheima i nakon samo pola sata vodio 4-1. Özil, Pizzaro, Diego i Hunt su zabijali, Ba samo smanjio... Uspio je za 4-2 zabiti Salihović u 36. minuti i rezultat se nije mijenjao do 62. minute. Tada je iz penala zabio Ibišević, a minutu potom Per Mertesacker dobio crveni karton i ponudio veliku šansu Hoffenheimu. Gosti iz gradića u Baden Würtenbergu šansu su iskoristili u u 72. minuti preko Comppera izjednačili. No potpuni preokret ipak se nije dogodio. Svojim drugim golom Özil je osam minuta prije kraja ipak donio pobjedu Werderu.
Hertha je u Berlinu priuštila veliko razočaranje svojim navijačima. Slabašni Energie je golom Srbina Branka Jelića poveo u 13. minuti i prednost sačuvao do kraja. S jedne strane Joey Šimunić, a s druge Mario Cvitanović, odigrali su cijelu utakmicu, u kojoj je Hertha loptu u nogama imala 64 % vremena.
Probudila se Borussija iz Dortmunda. Jens Lehmann je triput morao po loptu u mrežu, Stuttgart je pao bez ispaljenog metka. Hajnal, Santana i Frei su bili strijelci za Borussiju, koja je sada već na 11 bodova. Drže peto mjesto i čini se da će ova sezona ipak biti kudikamo bolja od prošle.
Bayer iz Leverkusena vodio je u Bochumu 3-0, a na kraju morao spašavati pobjedu. Šestak i Sinan su zabijali u 79. i 81. minuti, no snage za uzeti barem bod domaća momčad ipak nije imala

BUNDESLIGA, 6. KOLO

HANNOVER - BAYERN 1-0 (Huszti 23)
WERDER - HOFFENHEIM 5-4 (Özil 8, 81, Pizarro 16, Diego 21, Hunt 30 / Ba 15, Salihović 36, Ibišević 62-11m, Compper 72)
DORTMUND - STUTTGART 3-0 (Hajnal 10, Santana 20, Frei 73)
BOCHUM - BAYER 2-3 (Šestak 79, Sinan 81 / Vidal 6, Renato Augusto 21, Helmes 61)
HERTHA - ENERGIE 0-1 (Jelić 13)
HSV - BORUSSIA (M) 1-0 (Petrić 12)

TABLICA
HSV 13, Leverkusen 12, Werder 11, Schalke 11, Borussia (D) 11, Hoffenheim 10, Stuttgart 10, Wolfsburg 9 (-1), Bayern 8, Hertha 8, Köln 7, Hannover 7, Bochum 5, Arminia 5 (-1), Energie 5, Karlsruhe 3 (-2), Borussia (M) 3, Eintracht 2 (-2).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare