To je to što me zanima!

Novi LM 10 u Dinamu: Pričao sam i s Lukom, ovo je pravi put

Imao sam ponuda iz inozemstva, ali sam Dinamo odabrao jer smatram da je to za mene najbolje. Savjetovao sam se s našim reprezentativcima i ovo je za mene najbolji put, rekao je Majer na predstavljanju
Vidi originalni članak

Kako smo i najavljivali Lovro Majer danas je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom, predstavljen je u Maksimiru i nova je 'modra desetka'.

- Sretni smo što je Lovro odabrao Dinamo, hvala obitelji Majer i njemu na toj odluci - rekao je u uvodu predsjednik Uprave Igor Kodžoman.

Lovro je sretno pozirao sa svojom 'desetkom'.

- Bio sam kao klinac u Dinamu šest godina, a sad sam se težim putem vratio u Maksimir - rekao je Majer i nastavio:

- Znam da su očekivanja od mene velika, svjestan sam toga što znači doći ovdje i nadam se da ću opravdati očekivanja.

Lovro Majer će se ostatku momčadi na pripremama u Sloveniji pridružiti danas popodne.

- Nisam još pričao s trenerom Bjelicom, bit će vremena. Imao sam ponuda iz inozemstva, ali sam Dinamo odabrao jer smatram da je to za mene najbolje. Konzultirao sam se s nekim našim reprezentativcima, pričao sam s Lukom i Mateom i ovo je za mene najbolji put, kojim mogu doći do top europskog kluba - rekao je Majer i osvrnuo se na činjenicu da ima iste inicijale kao Luka Modrić i Leo Messi i da ima isti broj na dresu.

- Eto, imam iste inicijale kao oni, to je splet okolnosti, a njih dvojica su mi na neki način i uzori. Luka mi je sigurno uzor od hrvatskih igrača i jednog dana bih htio biti kao on - rekao je Majer koji se na kraju zahvalio svima u svom bivšem klubu Lokomotivi.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Coutinho Trademark Shot 27.06.2018.

    U HNL-u se nemoze razvijat, to je lakdrija od "lige" zato i vecina nasin igraca placaju danak kad odu u Europu, bilo to grijanje klupe ilk problemi sa efikasnoscu...

  • rocky29 27.06.2018.

    Vidi mu se na faci da mrzi sam sebe sto je dosao u dinamo !!

  • 24 SATA NON-STOP 27.06.2018.

    odakle lova dinamu za te silne milione za majera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare