To je to što me zanima!

Novi nemiri! U svlačionici Istre napadnut je sin direktora kluba

Nogometaš Istre Macario Glover (22) odbio je liječničku pomoć. Potom su se spomenute nepoznate osobe udaljile u nepoznatom smjeru. Macario je sin suvlasnika pulskog prvoligaša
Vidi originalni članak

Novi problemi pogodili su prvoligaša Istru 1961. Četiri nepoznate osobe revoltirane stanjem u pulskom prvoligašu ušle su u svlačionicu klupskog stadiona Aldo Drosina, piše glasistre.hr

Policija je u utorak oko 20 sati zaprimila prijavu kako je jedan od njih fizički napao sina izvršnog direktora i suvlasnika kluba, Michaela Glovera.

Nogometaš Istre Macario Glover (22) odbio je liječničku pomoć. Potom su se spomenute nepoznate osobe udaljile u nepoznatom smjeru.

Macario igra na ofenzivnim pozicijama, a u klub je stigao iz četvrte američke lige gdje je nastupao za Burlingam Dragonse.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za počiniteljima, dodaje glasistre.hr

Podsjećamo, ovo je samo nastavak problema u pulskom nogometnom klubu. Naime, 17. svibnja uoči utakmice Dinama i Istre 1961 na Maksimiru, igrači gostiju poslali su jasnu poruku svom treneru Mariju Totu.

Svi su stali ispred klupe te okrenuli mu leđa i tom gestom pokazali ono što je bilo jasno još i jučer -  ne žele dalje surađivati s njim.

Trener Tot kasnije je podnio ostavku i otišao iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lisabon 24.08.2017.

    Lovricu,daj malo pisi o tome kako je g.Glover rekao da na press konferenciji prije par dana,da je novac od transfera isao na neke druge racune,nekim drugim ljudima a ne klubu.O tome sutis kao zaliven.I nije ti neugodno?Ali kad pises o Dinamu i Mamicu,onda krilis ko orao.Sram te bilo.Ti nisi novinar nego obicno jadno piskaralo.Zbog takvih kao ti danas mozes pucati na covjeka ,mlatiti suce na ulici ,na terenu,tuci ljude ,gadjati ih ciglama i bakljama i slicno a da zato nebudes primjereno ili uopce kaznjen.Ovog su igraca napali navijaci Istre?Ne nego kriminalci i huligani koje treba zatvoriti i procesuirati te kazniti primjerno da ostali vide da to nemogu raditi.Strasno kako ima ljudi koji to podrzavaju,a medju takvima si i ti.

  • Jole41 23.08.2017.

    Četvrta američka nog. liga ???? Jebote. Druga im je već teški šrot.

  • rothmans 23.08.2017.

    krepili jedino ih je Tot mogao izvući

Komentiraj...
Vidi sve komentare