To je to što me zanima!

Novi neredi na Euru: Potukli se Hrvati, Irci i Poljaci u Poznanju

Policija je i noćas morala intervenirati i razdvajati navijače koji su se potukli usred Poznanja. Svađa je izbila između Hrvata i Poljaka. Privedeno je desetak ljudi
Vidi originalni članak

I u Poljskoj su izbili neredi među navijačima. Nakon što su proteklih dana ruski navijači stvarali nemire i izazivali tučnjave u Ukrajini danas je na red došao Poznanj.

Noćas su se, oko dvanaest sati, ispred lokala u blizini glavnog trga potukli navijači Hrvatske, Irske i Poljaci. Stotinjak ljudi bilo je uključeno u nerede koje je morala smirivati policija.

- Tučnjava je izbila na jednom uglu u blizini gradske tržnice. Trajala je pet minuta.Policija je identificirala veće grupe izgrednika te je uhitila 14-oricu među njima.Čekamo da se svi otrijezne kako bismo nastavili istražni postupak. – rekao je za Goal.com glasnogovornik lokalne policije.

Dopisnik Večernjeg lista, Tomislav Krasnec, javlja da su noćas oko 1 sat u noći poljski navijači lokalnog Lecha napali hrvatske, uglavnom BBB-ovce. Tučnjava je trajala 15 minuta, a posljedice su nekoliko zašivenih glava. 

Sukob u kojem su letjele boce i inventar kafića potrajao je manje od deset minuta. Policija je privela jednog Hrvata, tri Irca i desetak Poljaka. Još se ne zna je li netko ozlijeđen tokom okršaja, a tko će još odgovarati za nerede utvrdit će policija nakon što pregleda snimke okolnih nadzornih kamera.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Poštovani 13.06.2012.

    Dvije kravice pokazale vimena, a mladi junci se izbezumili i sad se nadmeću, nebi li baš oni bili ti, koji će se pariti i čiji će telići skakutati po štali.

  • user_89542 10.06.2012.

    Ček malo..pa u Poljskoj nema ni HDZ-a ni SDP-a..šta sad smeta hoolsima našim!!??

  • PutZaNigdje 10.06.2012.

    Nisam ni mislila da se neće potuči, još kad vidim ove ljude na slikama, ruku na srce i izgledaju mi agresivno i nezrelo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare