To je to što me zanima!

Novi Neymar: Neilton nosi isti broj, izgleda te zabija kao on...

Ovaj dres s brojem 11 ne opterećuje me zbog činjenice da ga je nosio Neymar. Ja želim biti Neilton, rekao je 19-godišnjak, koji igrama podsjeća na Barcinog igrača
Vidi originalni članak

Nosi broj 11 u Santosu, driblingom lomi protivničke braniče i nevjerojatnom lakoćom zabija - ne, ne radi se o Neymaru. Sjećate se, on je nedavno potpisao ugovor s Barcelonom i ostavio na svojoj poziciji u brazilskom upražnjeno mjesto.

No nije se dugo čekalo da ga netko popuni, a sa nabrojenim karakteristikama Santos je dobio 'novog Neymara', kako mu već tepaju - Neiltona!

Ovaj 19-godišnjak naslijedio je Neymarov broj, isto kao što je sam Neymar učinio to od Thiaga Alcantare, njegova igra podsjeća na novog Barcinog igrača pa čak i smisao za frizuru i modu mu je sličan.

Neilton je privukao pažnju zabivši u šest utakmica tri gola, od čega jedan Portuguesi neodoljivo podsjeća na Neymarova ostvarenja.

- Ovaj dres s brojem 11 ne opterećuje me zbog činjenice da ga je nosio Neymar. Sad se moramo okrenuti prema naprijed, gledati u budućnost. Ne osjećam pritisak što nosim broj 11 ili da sam uzeo Peleovu 'desetku', oni imaju svoju povijest. Ja želim biti Neilton - rekao je mladi napadač brazilskim medijima.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NIKE 18.07.2013.

    I evo nam nova klada za marketing i komercijalu, nabacuje noge ko kakav baletan i muva one mulate i poljoprivrednike u divljoj ligi,imati će dobroga menađera par firmi će ga uzdićitit izlazit će iz paštete doći će nekakav klub i pljunuti 50 M za njega a ne vrijedi ni 10 , isto poput Neymara ups ispričavam se pa rekao da je neymar nedokazan ?!?!?!

  • dulepacov_1 18.07.2013.

    ako izgleda ko nejmar skeptican sam

  • pospan 18.07.2013.

    ma koji novi nemar hahaha, pa ni nemar se još nije dokazao a ovi govore ko da je nemar več poharao europu pa kao več ima neki njegov nasljednik, hahaha a i ovaj 1 gol niš ne znači! i strinić je nabacio mandži za 1:1 protiv italije pa kaj je on sad dobar u nabacivanju? daj me nemojte nasmijavat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare