To je to što me zanima!

Novi odlazak iz Dinama: Ježina je pronašao novi klub u Belgiji

Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast što sam od danas postao član Royal Antwerp F.C. Ponosan sam na sve što sam postigao u Dinamu, napisao je na Facebooku Ježina
Vidi originalni članak

Antonijo Ježina ove je sezone imao veliku šansu ugrabiti 'jedinicu' Dinama. Prvi vratar po hijerarhiji, Portugalac Eduardo Carvalho, nije odradio pripreme s 'modrima' zbog sudjelovanja u šampionskom pohodu svoje reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Takav splet okolnosti otvorio je šansu do tada drugom golmanu Ježini koji je ubrzo to kompromitirao poslije svađe s kapetanom Domagojem Antolićem na poluvremenu utakmice protiv makedonskog Vardara. Trener Cico Kranjčar potjerao ga je zatim u drugu momčad, pa je bivši golman Istre morao potražiti novog poslodavca.

I uspio je, riječ je o belgijskom drugoligašu Royal Antwerpu. Povodom odlaska, oglasio se na Facebooku:

- Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast što sam od danas postao član Royal Antwerp F.C. Ponosan sam na sve što sam postigao u GNK Dinamo Zagreb, na veličanstvene godine i trofeje u kojima sam sudjelovao ali stiglo je vrijeme da se rastanemo. Svojim bivšim suigračima želim sreću u play offu Lige prvaka protiv FC Red Bull Salzburga.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • obican_covjek_ 24.08.2016.

    Dobra stvar za dinamo i hrvatsku, sad bi se livaković i šemper trebali izmjenjivati kao ter stegen i bravo u barci, jer je riječ o sjajnim potencijalima i možda napokon stvorimo golmana svjetske klase.

  • kiko3655 23.08.2016.

    jbt otisao u Belgijsku 2 ligu koja je gora nego da je otisao igrati u Istru .. bas ce se usreciti .. gotova karijera

  • IvanErcegovac_1 23.08.2016.

    Sad ostaju dva domaca mlada golmana(semper i livakovic) koji bi, ako se budu razvijali po planu, mogli biti fantasticni golmani

Komentiraj...
Vidi sve komentare