To je to što me zanima!

Novi oproštaj: Ni Mertesacker neće više igrati za Njemačku...

U modi su oproštaji od reprezentacije. Nakon Riberyja, Lahma, Klosea, Vukojevića, Eduarda, Ibričića, Spahića, Drogbe, Gerrarda, Xavija, sad se oprostio i Mertesacker
Vidi originalni članak

Branič engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Per Mertesacker (29) objavio je da više neće igrati za njemačku reprezentaciju! To je već treći oproštaj, nakon neočekivanog odlaska kapetana Philipa Lahma i očekivane odluke Miroslava Klosea.

Mertesacker ima samo 29 godina, ali deset godina iskustva igranja za A vrstu i 104 nastupa iza sebe. No svejedno je začuđujuće da više nema motiva igrati za svjetskog prvaka.

- Prvenstveno se ovdje radi o meni. Htio sam nakon deset godina sam odlučiti kada je vrijeme za zatvaranje poglavlja. Osvajanje Svjetskog prvenstva bilo je sjajno, a sad želim osvajati trofeje i s Arsenalom - izjavio je Mertesacker.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NikoManojlović 16.08.2014.

    meni je jedino zao lahma

  • lolololo1000 16.08.2014.

    francuska,spanjolska pa cak i engleska ce bit jako dobre na ep za 2 godine.spanjolcima je i bolje da se neki oproste od reprezentacije jer je vecina igraca osvojila sve sta se moze osvojit.a imaju strasne mlade igrace.nema straha za spanjolce...njemcima ce ipak vecina igraca ostat ista i oni ce bit dobri.talijani mi se ne cine toliko dobri.pogotovo sta nece bit pirla i gigia.al zato je tu conte :) ja prognoziram francuze kao pobjednike ep 2016.

  • Zdravko_Mamić 16.08.2014.

    Ne možeš mi zaboravit napisat Pletikosu ispod naslova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare