To je to što me zanima!

Novi peh za Engleze: Oxlade-Chamberlain 'out' do tri tjedna

Engleska nogometna reprezentacija ostat će bez veznjaka Arsenala Alexa Oxladea-Chamberlaina, koji će pauzirati od 10 dana do tri tjedna, pišu otočki mediji
Vidi originalni članak

Nakon ozljede Thea Walcotta, engleska nogometna reprezentacija ostat će bez još jednog važnog aduta za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu – Alexa Oxladea-Chamberlaina – barem za njegov uvodni dio.

Veznjak Arsenala, koji je u kolovozu prošle godine napunio 20, stradao je u prijateljskoj utakmici protiv Ekvadora (2-2) odigranoj u srijedu u Miamiju. Nešto iza sat vremena igre neoprezno mu je na koljeno startao Carlos Gruezo.

Nakon obavljenih pretraga u četvrtak, iz više izvora s Otoka stigla je informacija kako će Oxlade-Chamberlain pauzirati između 10 dana i tri tjedna. To znači kako će gotovo sigurno izbivati iz jakog ogleda prvog kola skupine D protiv Italije 14. lipnja.

'Gordi Albion' zaigrat će 19. lipnja protiv Urugvaja u São Paulu, a završni dvoboj grupne faze igra 24. lipnja protiv Kostarike u Belo Horizonteu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • LukaLončar_1 05.06.2014.

    nekako mi se previse igraca ozljeduje na prijateljskim

  • geonosian2912 05.06.2014.

    Šteta,nadam se da će se oporaviti,jako mi se sviđa njegova igra i mislim da bi mogao postati veliki igrač,jedan od najboljih na svijetu,nadam se da će imati priliku pokazati svoj talent na SP-u,Engleska s njim,Barkleyem,Sturridgeom,Sterlingom,Shawom i još nekoliko mladih talentiranih igrača može za nekoliko godina ponovno biti u najužoj kokurenciji za osvajanje najvećih trofeja.

  • MILF Hunter 05.06.2014.

    Vidio sam po Chamberlainovoj reakciji jučer da se ipak radi o ozljedi, a ne samo o kratkoj boli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare