To je to što me zanima!

Novi poraz Juventusa, u Torinu ih srušio Palermo

Sjajni argentinski veznjak Pastore (21), kojeg je Maradona na Svjetskom prvenstvu u JAR-u držao na klupi, je inicirao prvu pobjedu i slavlje Palerma
Vidi originalni članak

Nogometaši Palerma su do prve pobjede u sezoni Serie A došli na pravom mjestu. U posljednjoj utakmici 4. kola pobijedili su Juventus u Torinu 3-1.
Sjajni 21-godišnji argentinski veznjak Javier Pastore, kojeg je Diego Maradona na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici držao na klupi, je inicirao pobjedu i slavlje Palerma. Prvi je gol zabio već u 2. minuti, a on je uvjetovao da se Juventus kroz cijeli meč osjeća pomalo obezglavljeno i izgubljeno. Unatoč vodstvu Palermo je nakon toga nastavio doslovno nasrtati i baš je Argentinac imao dvije prilike za povećanje vodstva. Juventus je dominirao do kraja poluvremena, ali to ničim nije uspio materijalizirati. Potpuno ih je pokopao trenutak u 62. minuti. Pastore je opalio s 20-ak metara, vratar Storari je tek odbio do 22-godišnjeg slovenskog nogometaša Josipa Iličiča, koji je uz "žabicu" zabio za 2-0. Do kraja ogleda je prvo Bovo povećao na 3-0, a potom je Iaquinta glavom tek uspio smanjiti za novi Juventusov propust na početku sezone. Za Pastorea i Iličiča su ovo bili drugi golovi u sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • head1100 23.09.2010.

    srusio je i mene na kladionici

  • silvianavarro 23.09.2010.

    Bravo,bravo i bravo! :) Pastore je fenomenalan mladi igrač,Argentina ima pregršt talenata treba to samo lijepo posložiti,dat svima priliku bar u prijateljskim! A Juventus,neznam što da kažem..dok je Nedved igrao za njih,bili su mi najdraži klub,a sada,raspada se sve..

  • bubislav 23.09.2010.

    srušili mi tiket

Komentiraj...
Vidi sve komentare