To je to što me zanima!

Novi povratak?! 'Jordan i u 50. godini može igrati u NBA ligi'

Dan uoči 50. rođendana najvećeg košarkaša ikad Michaela Jordana, njegov trener Tim Grover otkrio je da je napravio detaljni plan za 'Airov' treći povratak u NBA-a
Vidi originalni članak

U osvit ovogodišnje NBA All-Star utakmice veliku pažnju privukao je Michael Jordan, a razlog tome je njegov 50. rođendan u nedjelju. No samo dan prije njegova navršavanja pola stoljeća, trener šesterostrukog osvajača NBA-a Tim Grover medijima je ponudio potencijalnu bombu.

- Apsolutno vjerujem da je Jordanovo igranje u NBA-u izvedivo - rekao je Grover za Yahoo Sports i stavio 'bubu u uho' svim obožavateljima 'Air' Jordana.

Grover je napravio detaljni plan pripreme povratka legende Chicago Bullsa u najjaču košarkašku ligu svijeta, a ono što svi čekaju, a prije svega trener, je Jordanov pozitivan odgovor. No Grover ističe da za treći povratak postoji i dosta prepreka.

- Naravno, šanse su se umanjile što je dugo izbivao iz igre, ali još uvijek, unatoč njegovim godinama i stanju, i dalje mislim da je bolji igrač od mnogih, koji trenutno igraju - rekao je Jordanov trener.

Ako bi se kojim čudom dogodilo da se suvlasnik Charlotte Bobcatsa vrati na parket, bio bi to treći veliki 'comeback' u nizu. Sredinom 90-ih vratio se iz kratke baseball avanture, a 2001. priključio se Washington Wizardsima, s kojima je dočekao 40. godinu da bi se konačno oprostio nakon dvije sezone.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • josip5555 17.02.2013.

    .Jordan..najveći...bilo je užitak buditi se u dva-tri ponoći i uživati u njegovoj čaroliji..nikad više..ovi danas su mi svi tak nekvi..stereoidni..ipak, oni su i učili od njega. Al, njegovo je vrijeme prošlo pa su ovo samo puste želje.

  • NikolaCro17 16.02.2013.

    taj Nba je cirkus...

  • AjsBely Privatno 16.02.2013.

    Ja bi volio vidit jednu našu legendu košarkašku Dražena , kako bi bi to bilo lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare