To je to što me zanima!

Novi povratak, novi gol: Kapetan Dudu opet zabio!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eduardo je utakmicu 5. kola FA kupa započeo s kapetanskom trakom na ruci, a u 51. minuti zabio je doista fantastičan gol za vodstvo Arsenala 2-0
Vidi originalni članak

Toliko se puta vraća da po broju povratak sada prijeti i rekordu koji su postavile Spice Girls, šalili su se engleski novinari na Eduardov račun nakon posljednje ozljede. Vratio se protiv Cardiffa, zabio dva gola, pa ozljedio ložu. Novi povratak stigao je u ogledu FA kupa protiv Burnleyja, a Dudu je ponovno bio u naslovnoj ulozi. Ne toliko zbog još jednog povratka, već zbog činjenice da ga je Wenger odredio za kapetana momčadi! Iako je u igri bio i jedan William Gallas, kao i još nekoliko standardnih prvotimaca, traku je na nadlakticu stavio hrvatski reprezentativac.
A kapetanski je i igrao. Opasan po gol kao u najboljim danima, stalno u šansi. Jednu od njih je i iskoristio, i to u velikom stilu. Kamerunac Song je u 51. minuti poslao loptu na rub peterca, a Dudu nije čekao da padne. Iz prve je elegantno, vanjskom stranom kopačke, loptu pospremio u suprotni kut nemoćnog golmana Burnleyja. Gol koji su engleski mediji opisali riječima 'awesome', 'fabulous' i 'fantastic'. Potpuno zasluženo, nema što.
Eduarda je u 71. minuti zamijenio Theo Walcott, a Arsenal je utakmicu dobio 3-0. Niz je otvorio Carlos Vela, nastavio je Dudu, a priču završio Emmanuel Eboue.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bosnia_80 09.03.2009.

    ovo je jedan od ljepših golova koje sam vidio u ovoj sezoni..ne samo u engleskoj ligi, nego uopće gledano na sve europske nogometne terene...ulazi u prvih pet 100%

  • saler 09.03.2009.

    ponosan sam što je naš!!!!!!!

  • casio 09.03.2009.

    Koliko ja shvaćam to nije prva ekipa. Ispravite me ako griješim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare