To je to što me zanima!

Novi predsjednik Varaždina: U MUP-u je proveo čak 37 godina

Želja je da u sezoni 2021./2022. više ne budemo davljenici već da mirnije živimo,a a kasnije i napadnemo poziciju na tablici koja vodi na europsku scenu, rekao je Dražen Vitez, novi predsjednik Varaždina
Vidi originalni članak

Dražen Vitez (56) novi je predsjednik Nogometnog kluba Varaždin, a dopredsjednici su Davor Vugrinec i Stjepan Cvek. Odlučeno je to, među ostalim, jednoglasno na današnjoj redovnoj izbornoj skupštini NK Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vitez je nekadašnji pripadnik SJP Rode iz Varaždina, bivši je načelnik PU varaždinske, bio je zamjenik ravnatelja hrvatske policije, a posljednje je obnašao funkciju načelnika PU splitsko-dalmatinske, s koje je, na vlastiti zahtjev, umirovljen, s prvim danom ožujka ove godine. 

NOVI POSAO U MUP-u bio 37 godina, Dalić ga dovela u Podravku: 'Čovjek se zasiti. Pojave se drugi planovi'

Vitez je naglasio da vjeruje u ostanak u prvoligaškom društvu, a borba za ostanak u najelitnijim razredu je ključna stvar u narednih mjesec i pol dana. Govoreći o narednom četverogodišnjem razdoblju istaknuo je da će još veći naglasak biti na nogometnoj akademiji, kako bi klub nastavio proizvoditi vlastite prvoligaške igrače.

- Do sada se puno uradilo na poboljšanju infrastrukture, ali ne treba stati na dosad učinjenom, već se treba aplicirati na razne fondove, da bi Gradski stadion u Varaždinu bio među ljepšima u državi. Oko 15. svibnja trebali bi početi radovi na polaganju nove trave na glavnom terenu,a a uredit će se i nove kabine za rezervne igrače. Poboljšanjem infrastrukture stadion i klub će se moći kandidirati za utakmice hrvatske reprezentacije. U planu je i rasvjeta još jednog pomoćnog terena, a želja je da u sezoni 2021./2022. više ne budemo davljenici već da mirnije živimo,a a kasnije i napadnemo poziciju na tablici koja vodi na europsku scenu - rekao je u svom uvodnom obraćanju skupštinarima Vitez.

U Izvršni odbor kluba izabrani su Igor Čičak, Luka Šmic, Mladen Topolnjak, Danijel Risek, Drago Hudek, Robert Gotić i Nikola Požgaj

Idi na 24sata

Komentari 4

  • swatmachine 23.03.2021.

    Najpošteniji... 👍

  • ajmo.nasi 23.03.2021.

    Neko u mupu a neko u zatvoru

  • RumenaKadulja 23.03.2021.

    Cim je tolike godine u MUP-u sigurno je posten i radisan

Komentiraj...
Vidi sve komentare