To je to što me zanima!

Novi razlog za Dalićeve brige: Član udarnih 11 mora na pauzu?

Hrvatsku za nešto više od mjesec dana čekaju presudne utakmice. 'Vatreni' će 18. studenog gostovati kod Latvije, a 21. studenog ugostit će Armeniju na Maksimiru, a izostanak Brozovića bio bi veliki udarac
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Turske (0-1) i Walesa (1-2) i time zakomplicirala situaciju u borbi za plasman na Euro 2024. u Njemačkoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' u tim utakmicama nisu mogli računati na stožerne igrače i nositelje reprezentacije poput Ivana Perišića, Andreja Kramarića i Brune Petkovića. Loša vijest za izbornika Zlatka Dalića je ozljeda Marcela Brozovića, pišu Sportske novosti.

Naime, Brozović je nakon utakmice u Cardiffu hodao šepajući, vukao je lijevu nogu, a još nisu poznate okolnosti i ozbiljnost ozljede. Brozović je imao bandažu na gležnju lijeve noge, a pregled i magnetska rezonanca otkrit će hoće li i koliko će izbivati s terena.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV ZA DVA PORAZA REPREZENTACIJE?

PIŠU O VELIKOJ POBJEDI WALESA Svjetski mediji bruje o porazu Hrvatske: 'Crveni alarm za Luku Modrića, Hrvati su bili favoriti'

Hrvatsku za nešto više od mjesec dana čekaju presudne utakmice. 'Vatreni' će 18. studenog gostovati kod Latvije, a 21. studenog ugostit će Armeniju na Maksimiru. 

TOTALNO RAZOČARANJE Što kažu navijači: 'Ivane, možeš li doći na okupljanje pa makar da igraš jednom nogom?' IGRAČI U ŠOKU Pašalić: Uzrok poraza? Puno je faktora. Većina igrača igra manje u klubovima, ja prvi

Dalić se svakako nada da će tada na raspolaganju, uz već ozlijeđene igrače, imati i Brozovića, koji je za reprezentaciju odigrao 90 utakmica i zabio sedam golova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • debelahladovina1 16.10.2023.

    Izostanak Brozovica i jos daj boze i Kovacica samo moze biti sreca za Hrvatsku

  • raptor672 16.10.2023.

    Broz je katastrofa u zadnje vrijeme svakako

  • Palmanova 16.10.2023.

    Brozovic je igrac manjeIgra vlasic

Komentiraj...
Vidi sve komentare