To je to što me zanima!

Novi rekord Brozovića: Marcelo dodaje najpreciznije u Serie A!

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović rekorder je talijanske Serie A na početku ove sezone po broju točnih dodavanja. Epic Brozo ima ih čak 263, a prvi ispod njega 219
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović standardni je prvotimac i ključna karika veznog reda milanskog Intera, a brojke s početka nove sezone to dodatno potvrđuju.

Portal SofaScore objavio je zanimljivu statistiku prva tri kola talijanske Serie A. Naime, naš Epic Brozo trenutni je rekorder u Italiji po broju točnih dodavanja. U tri utakmice imao ih je čak 263, a prvi koji ga slijedi je Kalidou Koulibaly sa čak 44 manje.

S preko 200 tu su još Leonardo Bonucci (214) i Miralem Pjanić (207), a popis od najboljih deset završava s Leonardom Capezzijem i njegovih 173 točnih dodavanja u dresu Empolija.

Marcelo je u dosadašnjem dijelu sezone u sve tri utakmice bio u prvih 11. Odigrao je ukupno 266 minuta te ostvario zavidnu statistiku od 89% točnih dodavanja.

Njegov Inter za sada ima po jednu pobjedu, poraz i remi te je s ta četiri boda trenutačno sedmi u domaćem prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slucajni_prolaznick 15.09.2018.

    Ima srece da Kova vise nije u seria A...taj nijedno nebi imao krivo dodavanje, a to što je svaka prvom do sebe to se ne broji

  • 14.09.2018.

    Pratim Broza u Interu i nije ni u približnoj formi u kakvoj je bio na kraju prošle sezone i na SP-u.

  • tomi2408 14.09.2018.

    Ne može on toliko dodat koliko se kockica može vrtiti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare