To je to što me zanima!

Novi rekord Ronalda: Real se čudesno vratio kod Villarreala!

Barcelona nakon pobjede nad Atléticom ipak neće prenoćiti na vrhu Primere. Bila je vrlo blizu jer Villarreal je imao 2-0 protiv Real Madrida do 64. minute, a onda je počeo veliki preokret
Vidi originalni članak

Trljali su ruke u Barceloni nakon 60-ak minuta utakmice između Villarreala i Real Madrida na Cerámici. "Žuta podmornica" u tim je trenucima vodila 2-0 protiv "kraljevskog" kluba, no u preostalom vremenu izgubila je sve. Bijeli su preokrenuli na 3-2 i tako se, s utakmicom manje, vratili na vrh La Lige, bod iznad najvećeg rivala.

Cristiano Ronaldo upisao je još jedan rekord u karijeri. Realiziranim penalom za 2-2 u 74. minuti došao je do brojke od 57 postignutih golova s bijele točke u Primeri, čime je izbio sam na vrh ljestvice svih vremena španjolskog prvenstva ispred Huga Sáncheza koji ih je zabio 56.

Nakon što se u prvom poluvremenu mreže nisu tresle, nastavak je donio - pravu golijadu. Manu Trigueros doveo je Villarreal u vodstvo u 50. minuti, a šest minuta potom već je bio 2-0 nakon udarca Cedrica Bakambua. No daleko je to bilo od rješenja utakmice...

Gareth Bale sjajno je reagirao na ubačaj Danija Carvajala u 64. minuti i vratio realovce u igru, a deset minuta poslije, nakon igranja rukom Brune Soriana, sudac Gil Manzano opravdano je pokazao na penal. Ronaldo je zadržao smirenost, unatoč dužem čekanju na izvođenje zbog prosvjedovanja domaće klupe, i poravnao rezultat.

Pobjedu je "kraljevima" donio Zidaneov džoker Álvaro Morata u 83. minuti, samo šest minuta nakon što je zamijenio Karima Benzemu.

Utakmicu su obilježile i ozljede domaćeg golmana Sergija Asenja u prvom dijelu te Garetha Balea na samom kraju utakmice. Nije poznata težina njihovih ozljeda.

Luka Modrić primio se sredinom drugog poluvremena za koljeno, no ipak je odigrao svih 90 minuta. Mateo Kovačić nije ulazio u igru za goste. Villarreal je ostao na šestom mjestu Primere s 39 bodova, šest manje od Atlético Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 269

  • majmaj 27.02.2017.

    ronaldo je opravdao nadimak uefalonaca penaldo :D

  • dobro jutro 27.02.2017.

    Kada ce Zidan skuziti da ga neki ljudi iz prve postave koce cijelo vrijeme

  • danko1471991 27.02.2017.

    Gledao sam utakmicu i ovakvu sramotnu pomoc suca za Real jos nisam vidio,stvarno nema smisla...neka daju trofej Realu i gotovo...nepostojeci penal za 2:2,sa dva metra napucana ruka se ne sudi jer igrac jednostavno ne stigne reagirati,dok istu takvu situaciju negdje oko 90.min.nije sudio za Villareal kad je Marcelo pogodjen u ruku nakon udarca glavom napadaca Villareala,a lopta isla prema golu,a gol za 3:2 je pao nakon nedosudenog cistog prekrsaja na igracu Villareala,trojica Realovca isla na njega...stvarno nevjerojatno i sramotno da se Realu toliko pomaze,kao sto mu godinama do samog finala namjestaju zdrijeb lige prvaka,pa dobiva klubove kao Benfica,Napoli,Bayer Leverkusen,Wolfsburg,Porto,Monaco itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare