To je to što me zanima!

Novi remi Bilićevog Bešiktaša; poslali ponudu za Ronaldinha

Iako mu u pripremnom razdoblju ne ide, dobra vijest za Bilića je da bi uskoro mogao dobiti veliko pojačanje. Bešiktaš je poslao službenu ponudu za Brazilca Ronaldinha
Vidi originalni članak

Nogometaši Bešiktaša, koje s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, na pripremama u Austriji odigrali su šestu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio albanski Laci, a Bilićeva momčad odigrala je samo 2-2.

Povela je momčad Slavena Bilića u 39. minuti golom Dentinha. Albanska momčad s dva je gola u 67. i 78. minuti napravila preokret i povela 2-1. Bilićevu momčad poraza je spasio Hutchinson golom u 85. minuti.

Iako mu u pripremnom razdoblju ne ide, dobra vijest za Bilića je da bi uskoro mogao dobiti veliko pojačanje. Bešiktaš je danas naime poslao službenu ponudu za 33-godišnjeg Ronaldinha.

- Poslali smo ponudu i sada čekamo odgovor Atletico Mineira - rekao je predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi.

Ibričić na korak do potpisa za Kayseri Erciyesspor

Bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić uskoro bi mogao postati igrač novog turskog prvoligaša, Kayseri Erciyesspora. Bit će to treći turski klub za Ibričića, nakon Gaziantepspora i Kasimpase.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 03.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • DanijelSrpak 03.08.2013.

    bilića će spasiti penzioner???????

  • rampa313 02.08.2013.

    pa ovo je stvarno očaj očaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare