To je to što me zanima!

Novi slučaj: Zaražen igrač Barce

Nakon što je Atletico Madrid objavio kako su korona virusom zaraženi naš Šime Vrsaljko, pojavili su se novi slučajevi zaraze uzaraze u La ligi. Dva u Valenciji, te jedan igrač Barcelone koji je trebao početi s pripremama
Vidi originalni članak

Igrač nema simptoma, u dobrom je zdravstvenom stanju i nalazi se u karanteni kod kuće, poruka je Barcelone nakon što su objavili kako je jedan od njihovih igrača zaražen korona virusom.

NEMAJU SIMPTOME Atletico potvrdio: Na koronu su pozitivni Šime Vrsaljko i Correa

Radi se o igraču koji je dio grupe od devet igrača koji su trebali započeti s pripremama za novu sezonu, tako da sigurno nije riječ o Ivanu Rakitiću (32). Nadalje, iz 'blaugrane' napominju kako su sve prijavili nadležnima, kako u sportskom, tako i u zdravstvenom sektoru, a evidentirani su i svi kontakti zaraženog.

POGLEDAJTE VIDEO: Šime Vrsaljko o zarazi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrač nije bio s nogometašima koji su na popisu putnika za završni turnir Lige prvaka u Lisabonu, tako da nema straha za nastavak natjecanja. Podsjetimo, ranije je objavljeno kako su virusom zaražena i dva nogometaša Valencije te dva nogometaša Atletico Madrida - naš Šime Vrsaljko i Argentinac Angel Correa.

Nogometaši koji su počeli s pripremama za novu sezonu su: Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda i Oriol Busquets te je među njima jedan zaražen.

VIDEO: ŠIMINA PORUKA 'Sve ok. Nemam simptoma, ovih dana ću imati novo testiranje...'

Odigravanje završnice Lige prvaka u Portugalu nije upitno. Podsjetimo, parovi četvrtfinala Lige prvaka su: Atalanta - PSG (12.8.), RB Leipzig - Atletico (13.8.), Barcelona - Bayern (14.8.), Manchester City - Lyon (15.8.).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gospodin Čovjek 12.08.2020.

    Koga briga za te nabijači lopte koji zarađuju miljune zahvaljujući ofcama koje ih gledaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare