Obavijesti

Sport

Komentari 92

'Sve ok. Nemam simptoma, ovih dana ću imati novo testiranje...'

'Sve ok. Nemam simptoma, ovih dana ću imati novo testiranje...'
1

Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, doma ću trenirati. Uglavnom, sve je super, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza, rekao je Šime

VIDEO

Evo ništa ljudi, samo da se malo vratim na ovu temu vezanu za korona virus. Dobro se osjećam, stvarno, nemam nikakve simptome, jedino što su ti neki moji parametri malo više iznad normalnoga i samim time moram biti u samoizolaciji dok ne budem negativan nasljedeći test, koji može biti za koji dan, rekao je Šime Vrsaljko na Instagramu nakon što je Atletico Madrid s javnošću podijelio da je upravo hrvatski reprezentativac jedan od zaraženih igrača španjolskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Šime Vrsaljko o koroni

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, doma ću trenirati. Uglavnom, sve je super, sve pet, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza. Ćao - rekao je simpatični Šime uz osmijeh na kraju videa.

Podsjetimo, hnogometni reprezentativac Šime Vrsaljko jedan je od zaraženih igrača, a uz njega je i Angel Correa, potvrdili su iz kluba.

- Prva momčad će se popodne vratiti na treninge bez Angela Corree, koji ostaje izoliran kod kuće i nema simptome. Šime Vrsaljko, koji se oporavlja od ozljede i koji je vježbao odvojeno od momčadi, također nema simptome te će odlukom liječničke službe ostati doma. Njegov slučaj, međutim, zdravstvena služba smatra riješenim, jer je razvio antitijela prije nekoliko mjeseci. Liječnici će nadgledati razvoj situacije kod obojice igrača u skladu sa zdravstvenim protokolom - objavio je Atletico.

Prva momčad i cijelo osoblje kluba moralo se testirati u nedjelju kako bi klub bio siguran da ih nema još više uz dva pozitivna igrača, a nakon što su stigli rezultati klub je i službeno potvrdio - Šime i Angel su jedini u klubu koje je zahvatio virus.

Atletico potvrdio: Na koronu su pozitivni Šime Vrsaljko i Correa
Atletico potvrdio: Na koronu su pozitivni Šime Vrsaljko i Correa

Osim toga, njihove su obitelji i drugi koji su s njima bili u doticaju odmah morali i sebe testirati, a rezultati su pokazali da nitko osim njih dvojice nije pozitivan na virus.

Klub je s imenima i prezimenima izašao u javnost nakon pristanka igrača kako bi se završile špekulacije koje su u posljednja 24 sata bila u medijima.

Korona u Atleticu: Liga prvaka u četvrtak, a 2 igrača su zaražena
Korona u Atleticu: Liga prvaka u četvrtak, a 2 igrača su zaražena

Madriđane čeka završnica Lige prvaka, u četvrtak bi trebali igrati protiv RB Leipziga na neutralnom terenu u Portugalu, odnosno na Benficinom stadionu. Zbog ovoga će u Lisabon na četvrtfinale Lige prvaka putovati 21 prvotimac te igrači Atleticove akademije:  Alex Dos Santos, Manu Sánchez, Riquelme i Toni Moya.

Podsjetimo, još u prvom valu korona virusa Atletico je imao drastične mjere. Naime, igrači i treneri imali su za 70 posto smanjene plaće za vrijeme trajanja izvanrednog stanja u Španjolskoj.

- Momčad i treneri prve momčadi razumiju potrebu za time, poštuju uvjete i prihvaćaju financijsko smanjenje svojih prihoda. Svi igrači prve ekipe su potpisali interni sporazum - izvijestio je još u travnju Atlético Madrid.

Klub je za preostalih 430 zaposlenika zatražio od španjolskog ureda za zapošljavanje Privremenu regulaciju zaposlenja (ERTE) kojima će im suspendirati radne ugovore dok traje izvanredno stanje započeto 14. ožujka. Nakon prestanka izvanrednih mjera, navodno su svima vraćene pune plaće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka