To je to što me zanima!

Novi udar Chelseaja: Spremaju 60 milijuna funti za Torresa

Chelsea je prvo pokušao s ponudom od 35 milijuna engleskih funti, ali su takvo što u Liverpoolu lakoćom odbili. Londončani su sada spremni izdvojiti 60 milijuna funti
Vidi originalni članak

Sve je jači pritisak londonskog Chelseaja na Liverpool i njihovog najboljeg strijelca, španjolskog 26-godišnjeg nogometaša Fernanda Torresa. Sve je jača milijunska ponuda Chelseaja. Naime, pokušao je prvo klub iz Londona s ponudom od 35 milijuna engleskih funti, ali su takvo što u Liverpoolu lakoćom odbili. No, Chelsea se nije zaustavio već je vrlo brzo ponudio novu, znatno bogatiju ponudu - engleski mediji pišu o 60 milijuna funti i takva je trenutačno svota na stolu u odajama Liverpoola kao službena ponuda.

Tijekom ovog tjedna su otočki mediji pisali o klauzuli u Španjolčevom ugovoru, a ona kaže da popularni "El Niño" može otići ako se pojavi kupac spreman ponuditi 50 milijuna odštete. Chelsea je otišao čak 10 milijuna iznad te granice.

Očigledno se čeka nova reakcija Liverpoola, ali i njihovo dovođenje Urugvajca Luisa Suareza (službeno u petak) daje do znanja da su spremni ostati bez Torresa koji je na Anfield iz madridskog Atletica došao 2007. godine.

U 23 ovosezonske utakmice u Premiershipu Torres je postigao devet pogodaka što ga drži na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 7LFC7 29.01.2011.

    samo da neprodaju torresa i onda krecemo po naslov! i naravno da jos dodje niko!

  • labud_13 29.01.2011.

    zasto bi chelsea davao 60 miliona za pregovaranje sa Torresom ako je i 50 dosta ???može mi tko pojasniti?

  • 29.01.2011.

    nude 40 i sturridga a LFC trazi 50 i anelku hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare