To je to što me zanima!

Novi udarac: Na Njemačku bez Cindre, Červar prijavio Bećirija

Bećiri je dobio Červarev poziv uoči drugog kruga, a izbornik je tada kući poslao Halila Jaganjca. Kružni napadač nosi dres Celja Pivovarne Laško, u Sloveniji igra već nekoliko godina, ali ova mu je sezona najbolja u karijeri
Vidi originalni članak

Nakon debakla protiv Brazila stigla je još jedna loša vijest za hrvatske rukometaše.

Luka Cindrić se požalio na ozljedu aduktora na poluvremenu utakmice s Brazilom, a Lino Červar prvotno je rekao kako se još ne zna je li gotov za SP.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OZLJEDA LUKE CINDRIĆA Veliki hendikep! 'Cindrić mi se požalio, možda više neće igrati'

- Cindrića boli aduktor i rekao je nakon poluvremena da više ne može. To je veliki hendikep. Ne mogu još reći je li gotov za SP, to ću morati pitati liječnike - rekao je hrvatski izbornik.

Ipak, prognoze nisu bile dobre, a bez Cindrića smo zasigurno barem u utakmici s Njemačkom. 

Červar ga zbog ozljede nije ni prijavio za današnji susret, a umjesto njega na listi igrača u bitnom okršaju našao se Kristian Bećiri.

Bećiri je dobio Červarov poziv uoči drugog kruga, a izbornik je tada kući poslao Halila Jaganjca. Kružni napadač nosi dres Celja Pivovarne Laško, u Sloveniji igra već nekoliko godina, ali ova mu je sezona najbolja u karijeri. 

Sve nas je obuzelo rukometno ludilo, Svjetsko prvenstvo u punom je zamahu, a
ako želite što srčanije bodriti Duvnjaka i ekipu u njihovom putu do pobjede,
nabavite legendarnu 'Moja Croatia' majicu. Možete je nabaviti na Žutom kliku
po cijenama od 80 do 120 kuna. Požurite dok se nisu razgrabile


 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 21.01.2019.

    jaganjac je odličan igrač, mogao mu je dati priliku i nagraditi ga za odličnu sezonu u sloveniji...

  • razrr 21.01.2019.

    duvnjak i cindric ,realno,barem meni,nisu nista posebno u zadnje vrijeme u reprezentaciji,dobri su,ali nisu koliko ih se uzdize, krila su nam za ukras samo, igra nam nije ni malo leprsava, cervar salje doma halila jaganjca,a zove pivota, igra nam je spora, cervarov rukometni stil je ko i tamo negdje 2007,2008, sve sporo ,lagano, koliko god imali prostora za skok sut,oni samo dodaju jedan drugome, igra moze biti bolja da malo razmisle glavom i ovo sto im cervar prica da zaborave jer lik realno radi glupe poteze,a ako bi pobijedjivali mimo njegovih uputa,mislim da bi mu pucala patka za to,ali novi trener nam treba sigurno nakon ovog prvenstva bez obzira na ishod

  • libeluli 21.01.2019.

    Zamjeram izborniku stalno forsiranje igre 7 na 6, stalno gura Karačića, koji je potpuno podbacio, nije poveo Jaganjca, koji je u super formi, a od vanjskih jedino Stepančić odrađuje odlično, nema igre na krila, kao da nam ne trebaju....e pa Lino to baš nije fino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare