To je to što me zanima!

Bilić na rubu otkaza! 'Fenjeraš' rasturio West Ham u Londonu

Koliko još kredita ima Slaven kod čelnika londonskog kluba teško je reći. Hammersi su upisivali i teže poraze od večerašnjeg pa je Slaven dobivao povjerenje... Međutim, engleski mediji smatraju da se to promijenilo
Vidi originalni članak

Baš kad se činilo kako je West Ham uhvatio ravnotežu poslije četiri osvojena boda u posljednja dva kola, doživjeli su novi potop. Za to se pobrinuo Brighton koji im je utrpao tri komada na Olimpijskom stadionu u Londonu. Pognute glave i prazni izrazi lica uglavnom su njihova realnost već gotovo godinu dana.

Agonija s ponekim bljeskom...

Očajno. Nikako drugačije ne može se okarakterizirati poraz uz tri komada na domaćem terenu od 'fenjeraša' koji je ove sezone ušao u elitno englesko društvo.

Momčad Slavena Bilića poslije devet kola ima tek dvije pobjede uz dva remija i pet poraza uz gol razliku 8-17 što ujedno znači kako imaju drugu najgoru obranu u prvenstvu. 

Ono što posebno boli 'čekićare' jest činjenica da je ovo Brightonu bila prva gostujuća pobjeda u sezoni jer su do petka navečer imali tek bod u četiri ogleda.

Slaven je malo kemijao oko sastava i formacije pa su na Brighton Hammersi izašli u formaciji 4-2-3-1. Kao da je Bilić poslušao vapaje navijača pa u špicu gurnuo samog Chicharita, svog ponajboljeg igrača ove sezone.

Zamjeralo mu se što ga je držao kao lijevog napadača u formaciji 3-4-3 koju je West Ham prakticirao dobar dio ove jeseni. Niti to nije pomoglo!

Već u desetoj minuti Murray dovodi goste u vodstvo, a u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Izquierdo zabija za 2-0 Brightona. Potpuni potop nastupa u 74. kada inače pouzdani Pablo Zabaleta radi faul u svom šesnaestercu iz kojeg je precizan ponovno Murray.

West Ham je uglavnom prijetio iz prekida, Brighton je imao više od igre i zasluženo to naplatio kroz tri boda.

Koliko još kredita ima Slaven kod čelnika londonskog kluba teško je reći. Hammersi su upisivali i teže poraze od večerašnjeg pa je Slaven dobivao povjerenje... Engleski mediji pisali su kako bi mu pobjeda u ovoj utakmici mogla donijeti još malo mira, a poraz sve suprotno. Idući dani ključni su za bivšeg izbornika Vatrenih.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Arzancanin 21.10.2017.

    Bilić Ili je simpa bez dvojbe.... Emotivan trener ali mu sjaj trenerske sposobnosti nestaje uvijek u drugoj sezoni🤔🤔🤔🤔🤔!! On taktički nije školovan kao na primjer Contest, Kopp ili Heynckes. U njegovoj viti ne stoje velika klupska imena🤔🤔🤔🤔!! Meni je osobno jako drag ali trener za velikom uspijehom nije 😒😒😒😒

  • Tigar 74 21.10.2017.

    Bilić je simpa čovjek, inteligentan, dobroćudan ali.. uz sav trud, slab trenerski potencijal. Kad mu se uz sve to već godinu i više stvara pritisak, "smjenjuje" ga se nakon svake lošije utakmice.. nije mu lako.

  • Karadarko_1 21.10.2017.

    Biliću, vrijeme je za tečaj kod servisera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare