To je to što me zanima!

Novi udarac za Juve: Khedira će propustiti Bayern u LP-u?

Bivši veznjak Real Madrida i njemački reprezentativac Sami Khedira mogao bi propustiti prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna 23. veljače
Vidi originalni članak

Bivši veznjak Real Madrida i njemački reprezentativac Sami Khedira mogao bi propustiti prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna 23. veljače.

Veznjak Juventusa ozlijedio se na početku sezone, a sada je ponovo ozlijeđen. Massimiliano Allegri ga je zamijenio u pobjedi nad Chievom 4-0 predostrožnosti radi, ali se liječničkim pretragama ispostavilo da su Khediri stradali prepona i desni bedreni mišić te da neće igrati tri tjedna.

Teško da će se osvajač Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine oporaviti do prvog susreta, ali za revanš 16. ožujka bi trebao biti spreman. Juventus je tako doživio još jedan šok jer će i Mario Mandžukić propustiti susret s Bayernom zbog ozljede potkoljenice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hooligan 03.02.2016.

    Kad taj nije ozlijeđen?

  • ZAMRZNUTA SARMA 03.02.2016.

    Jel zna netko jel se Di Livio oporavio od ozljede i jel u kadru za Bayern?

  • crobern 02.02.2016.

    Udarac? Ovo im je najbolja vijest za sve navijace Juventusa. Jer da bi ga trener slucajno postavio, Juventus bi igrao sa Igracem manje. Nulla od igraca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare