To je to što me zanima!

Novi udarac za mlade: Nakon Brekala, stradao i Benković...

'Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom', rekao je Gračan
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske reprezentacije do 21 godine, Nenad Gračan, nije očajavao nakon katastrofalnog poraza od Rumunjske (4-1) na otvaranju Europskog prvenstva. Malo su se slegli dojmovi dan nakon najtežeg poraza Hrvatske na europskim smotrama mladih.

- Nema se danas što puno dodati. Dva pogotka smo primili poslije svojih grešaka, a prije trećeg pogotka Rumunjske imali smo kontrolu i nisu nam više stvarali šanse. Ništa nije izgubljeno, treba dići glave i pokazati koliko možemo u preostale dvije utakmice. Treba pokazati karakter. Bilo je i dobrih stvari, unatoč rezultatu, a sigurno se moglo više. Iz prevelikog broja tehničkih pogrešaka rodila se nervoza, gubilo se samopouzdanje - pojasnio je izbornik.

KOMENTAR STRUČNJAKA 'Bili smo jako loši! Neki igrači skroz su podbacili i razočarali'

KAKO SU IGRALI? Benković i Katić kao da nisu igrali zajedno ni na treningu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već u 14. minuti utakmice s Rumunjima Hrvatska je ostala bez jednog od najvažnijih aduta. Josipu Brekalu stradao je ligament. Nije samo stradao Brekalo, Gračan je potvrdio još jednu crnu vijest.

UTRKA S VREMENOM Brekalo možda protiv Engleza! Zadobio je nagnječenje tetive...

VIDEO: UEFA GA POHVALILA Provozao Rumunja: Majstorija Bradarića potez dana na Euru

- Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom - rekao je Gračan.

Najavio je i utakmicu s Francuzima koji su u prvom kolu čudesno preokrenuli protiv Engleske i pobijedili 2-1 golom u zadnjoj minuti.

- Francuska je zaista odlična reprezentacija. I u prijateljskom ogledu s nama pokazali su moć i širinu. Čeka nas uistinu zahtjevna utakmica, u svakom smislu. Još je rano govoriti hoće li biti promjena u sastavu. Međutim, ne bude li povratne trke, tranzicije, ne budemo li dobro izgledali u prekidima i ponovimo li greške, neće biti ni rezultata - rekao je izbornik mlade reprezentacije.

ANKETA: DEBAKL NA EURU 'Ne znam što se dogodilo na terenu': Tko je kriv za poraz?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dottie 19.06.2019.

    Stavi Borevkovica i bit ce obrana jaca za 90 posto.

  • volimpršut 19.06.2019.

    Gračan ma to je veliki stručnjak..nema mu ravnog!Pogotovo kad krene komentirati..

  • Zlatan 10 19.06.2019.

    Zelite reci usrao se!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare