To je to što me zanima!

Puyol, Henry, Rivaldo: Najbolja momčad novih umirovljenika

U 2014. godini svjetski su nogomet napustili neki od heroja kasnih devedesetih i ranih 2000-ih godina. Među njima su Henry, Rivaldo, Puyol, Zanetti, Seedorf...
Vidi originalni članak

Neke nogometne karijere trajale su gotovo 20 godina, a završene su u 2014. godini. Bilo da se radi o Clarenceu Seedorfu, koji se oprostio već u siječnju kako bi postao trener Milana ili o Thierryju Henryju, koji je mirovinu objavio prije tjedan dana, ovih 11 igrača završilo je svoje igračke dane u proteklih 12 mjeseci. 

Vrijedi spomenuti još neke opcije poput golmana Manuela Almunije, obrane s Gabrielom Heinzeom, Danielom van Buytenom, Olofom Mellbergom i sredine s Maurom Camoranesijem. Malo je nedostajalo da u izbor uđu Edgar Davids i Deco, koji su se oprostili krajem 2013. godine ili Luis Garcia, koji je u posljednji trenutak produžio karijeru odlaskom u Indiju. 

I napadači imaju dodatnu opciju s Landonom Donovanom, ali odlučili smo se za ovakav sastav, a vi slobodno predložite neka druga imena.

  • Mondragon - Zanetti, Puyol, Gallas, Abidal - Seedorf, Veron, Juninho Pernambucano, Giggs - Rivaldo, Henry. 
Idi na 24sata

Komentari 23

  • karamba00 22.12.2014.

    A Messi?!!?!?!!?!??!!!!!!!!!!

  • The_Blues 22.12.2014.

    da govori se o zadnjoj godini,kada bi gledao u povijest koliko bi tu igraca bilo mogao bi sastaviti 10 momcadi bez problema :D

  • AnteG 22.12.2014.

    Mellberg je daleko bolja opcija od rupe Gallasa :O a da netko sada ima ovakvu momčad borio bi se za finale LP! LEGENDE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare