To je to što me zanima!

Novinar je gađao Vujoševića loptom: Nemam opravdanja!

Taman kad su igrači nakon sukoba krenuli na klupu, Vujoševića je pogodila lopta. Ispostavilo se da je to urednik Telegrafa. Jutros je na tom portalu osvanula isprika
Vidi originalni članak

Najveći srpski košarkaški derbi ponovno nije mogao proći bez incidenata. Partizan je u Pioniru pobijedio Crvenu Zvezdu 77-67, ali nakon utakmice se pričalo o sukobu igrača i gafu tamošnjeg novinara.

Bertrans je u 3. četvrtini laktom udario Lazića i odmah je počelo naguravanje. Situacija se smirila nakon par minuta i uz dosuđene tri tehničke. Na parket je ušao i inače uvijek ratoborni trener Duško Vujošević, ali sada je smirivao situaciju. 

Taman kada su svi krenuli prema klupi, pogodila ga je lopta. Ispostavilo se da je to urednik Telegrafa. Jutros je na tom portalu osvanula isprika:

- Napravio sam nepromišljen potez, pogodio sam trenera Partizana u rame. Nemam opravdanja za ovaj potez i želim se ovom prilikom ispričati Dušku Vujoševiću, Partizanu i navijačima oba kluba. Ističem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik. Bio sam navijač, ali se nisam ponio kao navijač. Spreman sam ispriku ponoviti i osobno svima koji ju zaslužuju - napisao je Aleksandar Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • WOMANIZER 04.04.2013.

    i onda novinari pričaju protiv nereda i sličnih stvari! cccc

  • riki1980 04.04.2013.

    oni rezvesele , razljute , nasmiju publiku , izazovu nekakvu reakciju .Kultura tu odigra najveću ulogu ali kad gledam naše utakmice i čuje se kako lopta udara od pod , škripa patika i kokice koje netko žvače u trćem redu, zar je to košarkaški ambijent ili sprovod.

  • rzbrzotrz 04.04.2013.

    Tamo je to rivalstvo između Zvezde i Partizana ostao čak i u košarci. Ono čemu se ja divim je broj gledatelja na toj utakmici. Pitanje je može li kod nas toliko gledatelja privući derbi Dinama i Hajduka...? (Ili je samo stvar u akustici dvorane)

Komentiraj...
Vidi sve komentare