To je to što me zanima!

Novinari pitali Sharbinija hoće li doći na utakmicu: "Hoću..."

Nisam ni ja zadovoljan kako igram, ali nije baš sve ni tako loše kao što se želi prikazati. Ipak smo igrali protiv Dinama, imamo dobar rezultat za uzvrat, kaže Anas
Vidi originalni članak

Nakon frustrirajuće igre u utakmici polufinala Kupa protiv Dinama, nogometaši Rijeke večeras (19) na Kantridi protiv Zagreba nemaju pravo na lošu predstavu bez obzira što neće igrati trojica požutjelih igrača (Bradarić, Jugović, Močinić) i što je upitan nastup dvojice reprezentativaca (Leovac, Vešović).

Ostali su spremni, jedino nitko ne zna hoće li na utakmicu doći Anas Sharbini. Na provokativno novinarsko pitanje uslijedio je lakonski odgovor kapetana Rijeke:

- Hoću!

O Sharbinijevu raspoloženju mnogo toga ovisi ovog proljeća, što se najbolje vidjelo u utakmici protiv Dinama u Maksimiru, gdje ga praktično nije bilo:

- Nisam ni ja zadovoljan kako igram, ali nije baš sve ni tako loše kao što se želi prikazati. Ipak smo igrali protiv Dinama, imamo dobar rezultat za uzvrat. Vjerujem da uz pomoć naše publike na Kantridi možemo pobijediti Dinamo - rekao je Sharbini prije nego se okrenuo utakmici protiv Zagreba:

- Znamo da nam neće biti lako protiv Zagreba, nedostaje nam nekoliko igrača. Igramo treću utakmicu u tjedan dana, ali mislim da je vrijeme za pobjedu. Ta bi nam pobjeda puno značila uoči dvije utakmice koje slijede, protiv Hajduka u prvenstvu i Dinama u Kupu - smatra Sharbini.

- Nitko se od nas ne zavarava da je bilo dobro u Maksimiru, sigurno da možemo bolje. Dođe takvo razdoblje u sezoni, ali nema smisla da razmišljam o onome što je iza nas - kaže trener Matjaž Kek.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ronald555 12.04.2015.

    taj igra za reprezentaciju haha,,da poludiš kako svako moze igari

  • RobertC 12.04.2015.

    bitno da je on igrac Hrvatske reprezentacije

  • Cicika_1 12.04.2015.

    Pravi spartanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare