To je to što me zanima!

Novo ime u reprezentaciji: Filip Bradarić umjesto Marka Pjace

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao je veznog igrača Rijeke Filipa Bradarića na okupljanje reprezentacije za susrete protiv Islanda i Sjeverne Irske
Vidi originalni članak

Umjesto ozlijeđenog Marka Pjace, izbornik "vatrenih" Ante Čačić odlučio je reprezentaciji priključiti 24-godišnjeg veznjaka Rijeke Filipa Bradarića koji će se tako po prvi puta naći u najboljoj hrvatskoj vrsti.

Bradarić je nastupao za hrvatske U-21 i U-19 reprezentacije, a ove sezone odigrao je 14 utakmica za prvoplasiranu momčad Prve HNL.

- Uvijek se potajno nadaš kada igraš dobro, ali naravno da me je poziv iznenadio. To je ono za što svaki igrač  radi i trenira, te sanja da zaigra za našu reprezentaciju. Ako dobijem priliku i zaigram ostvarit će mi se još jedan od mojih snova - rekao je Filip Bradarić koji će se u reprezentaciji pridružiti suigraču Mateju Mitroviću.

Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak, 7. studenoga, a u subotu 12. studenoga čeka je ogled kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda u Zagrebu. Tri dana kasnije, "vatreni" će odigrati prijateljski susret sa Sjevernom Irskom u Belfastu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • DambaTheBlackMamba 09.11.2016.

    Danas igra naša U-19 kvalifikacije u Crnoj Gori protiv Cipra. Nema nigdje prijenosa. Zna li tko link ??? Sorry, znam nije tema članka ;-)

  • Frenkyy 07.11.2016.

    Polako će repka bit Rijeka plus internacionalci! Što prije to bolje!

  • delboy44 07.11.2016.

    Jos jedan koji 'ajdukovoj struci' nije bio po volji

Komentiraj...
Vidi sve komentare