To je to što me zanima!

Novo pojačanje M. Uniteda: U finalu LP sam bio za Barcelonu

Golman De Gea je iskren i bar nije kao i ostali nogometaši izrekao laž kako od malih nogu navija za Man. United, ali nikad se ne zna kako će reagirati navijači
Vidi originalni članak

David de Gea nije još službeno potpisao za Manchester United, ali je Alex Ferguson već javno rekao kako je to riješena stvar. Španjolac bi trebao biti nasljednik Edwina van der Sara, ali si je posljednjom izjavom napravio probleme prije nego što je došao u Manchester.

- U finalu Lige prvaka navijao sam za Barcelonu. Ne želim lagati i ulizivati se navijačima Uniteda - rekao je još uvijek golman Atletico Madrida.

De Gea je iskren i bar nije kao i ostali nogometaši izrekao laž kako od malih nogu navija za United, ali nikad se ne zna kako će reagirati navijači.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • reds8 17.06.2011.

    počim te tak kaj dletiš do marsa i nazoj i još tri pot tak...skup z tem svojim videom..

  • dario1983 16.06.2011.

    alex ne baca novce bezveze.....ne mora nikog ni kupiti i opet ce osvojit ligu i doci do finala lige prvaka.....pa on bi i od onih iz dinama napravio igrace

  • 16.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare