To je to što me zanima!

Novo priznanje za Ronalda: Primio je Red princa Henrika

Velika je čast primiti odlikovanje Red princa Henrika Osvajača, napisao je Cristiano Ronaldo na Twitteru profilu nakon što ga je odlikovao predsjednik Portugala Cavaco
Vidi originalni članak

Nakon niza frustracija izostankom nagrada zbog doprinosa nogometu, Cristiano Ronaldo početkom 2014. godine došao je na svoje. Nakon što je prije točno tjedan dana osvojio Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša svijeta, napadač Real Madrida je dobio priznanje od svoje domovine Portugala.

Ronaldo je u ponedjeljak u Lisabonu dobio jedno od najvećih odlikovanja u zemlji - Red princa Henrika. Ceremoniji u palači Belem nazočili su predsjednik Portugala Anibal Cavaco Silva, koji mu je dodijelio odlikovanje, portugalski izbornik Paulo Bento te sportski direktor Reala Emilio Butragueno.

Portugalac se odlikovanjem pohvalio i fotografijom na Twitteru.

"Velika je čast primiti odlikovanje Red princa Henrika Osvajača", napisao je Cristiano na svojem profilu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • radislav 21.01.2014.

    nemam rijeci na ovome

  • Charlie Sheen_1 21.01.2014.

    Ronalda za predsjednika Portugala ^^

  • boww 21.01.2014.

    Neznam ljudi al meni nije najbolji igrac!!sto se uopce gleda po izboru igraca?doprinos momcadi-nista nisu osvojili,dribling-messi je bolji,golovi-ajd trpo je,s glavom je najbolji ima jak odraz.sad kad je dobio nagradu vise ne kmeci i pljuje po fifi i uefi i mislim da se vrsio medijski pritisak da on bude najbolji igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare