To je to što me zanima!

Novo slikanje za Playboy: 'Ma Lingardu će se sigurno svidjeti'

"Još mu nisam pokazala te fotografije, ali sigurno će ih cijeniti kao i svi moji prijatelji", kazala je Laura Bragato u nadi da će se najnovije snimanje za Playboy svidjeti njenom prijatelju Jesseju Lingardu
Vidi originalni članak

Playboyeva manekenka, Talijanka Laura Bragato, inače studentica prava, živi u Milanu, ali uz to često putuje. Naravno, u ovome razdoblju joj dio s putovanjima baš i ne dolazi u obzir, ali to ne znači da se ne može čuti sa slavnim nogometašima. 

Naime, još za vrijeme SP-a u Rusiji 2018. upoznala je veznjaka Manchester Uniteda Jesseja Lingarda. Prijateljica engleskog reprezentativca nada se da se 'crvenom vragu' sviđaju njene posljednje fotografije za časopis Playboy.

- Još mu nisam pokazala te fotografije, ali sigurno će ih cijeniti kao i svi moji prijatelji - kazala je Laura, pa dodala kako se često čuje sa Lingardom.

- Čula sam se sa Jessejem. Nije ni njemu lako, on je isto u karanteni. Nadam se da će ova izvanredna situacija što prije završiti. Želim opet putovati pa ljeto provesti u Španjolskoj i... Engleskoj - kaže Laura.

Inače, Laura je baš nedavno nogometaša obasula hvalospjevima o tome kako je fin. 

- Lingard je stvarno jako skroman dečko. Nema kod njega ni najmanje prepotencije. S obje je noge čvrsto na zemlji, pristojan, finih manira... I tako silno nadaren u svom poslu - objašnjava Bragato što misli o engleskom reprezentativcu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZnamoDaSmeta 25.04.2020.

    Upravo sam napravio ručak, mogli ste i mene staviti, još stignete i sutra, ili kako kosim travu?

  • Obi-Wan Kenobi 25.04.2020.

    Rubrika Sport?

  • mokošica 007 25.04.2020.

    Strašno ovo za sport?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare