To je to što me zanima!

Nowitzki: U početku sam starijima čak i nosio kave

Najljepši trenutak u mojoj karijeri je čin publike u beogradskoj Areni koja me ispratila gromoglasnim pljeskom i ovacijama, priznao je Nowitzki
Vidi originalni članak

Nisu me stariji igrači loše primili kad sam došao u Dallas, ali morao sam raditi sve one mučne stvari koje radi novaci. Starijima sam nosio kave i njihove privatne torbe u hotelsku sobu, a teglio sam i sve one bezbrojne torbe pune košarkaške opreme, otkrio je u svojoj autobiografiji Dirk Nowitzki.
- To je sudbina svih novaka, a najdojmljiviji trenutak mojih početaka u NBA-u definitivno je susret s Michaelom Jordanom. Mislio sam da neću nikad zaigrati protiv 'najvećeg svih vremena’, no tada se opet aktivirao zaigravši za Washington. Za čovjeka od 38 godina i dalje je bio senzacionalno dobar - smatra ponajbolji europski košarkaš svih vremena.
- Općenito najljepši trenutak u mojoj karijeri je čin beogradske publike na EP-u 2005. godine. Dok sam izlazio iz igre, odjedanput je 18.000 ljudi počelo pljeskati. To me oborilo s nogu. Taj dugi pljesak je razlog zašto i dalje igram za reprezentaciju - tvrdi Nowitzki.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare