To je to što me zanima!

Noževi i palice: Žestok sukob navijača Sutjeske i Partizana

Navijači Sutjeske napali su Partizanove Grobare uoči utakmice u Sportskom centru u Nikšiću. Sutjeska je ranije zabranila gostujućim navijačima ulazak u dvoranu...
Vidi originalni članak

U Nikšiću je u ponedjeljak oko 15 sati došlo do žestokog sukoba i tuče navijača košarkaških klubova Sutjeske i Partizana iz Beograda. Sutjeska je ranije zabranila gostujućim navijačima ulazak u dvoranu Sportskog centra.

Policija je priopćila da je nakon incidenta privedeno oko 30 navijača oba kluba. Domaći navijači  Vojvode kamenjem i bakljama su gađali Partizanove Grobare, nakon čega je došlo do žestoke tučnjave, prenose podgorički mediji.

Policija je oduzela veći broj noževa, šipki i palica , a u incidentu je stradalo i jedno policijsko vozilo. Grobari su unatoč zabrani stigli u Nikšić. Na najave da će se Grobari prošetati gradom uoči utakmice ranije su reagirali navijači Sutjeske.

- Što se tiča nas, Grobarima su vrata Sportskog centra otvorena. Naravno, ako mogu proći pored nas. Pravim navijačima karta nije problem. Nećemo dozvoliti Grobarima da se šeću ulicama Nikšića - rekao je vođa navijača Sutjeske Boris Kustudić.

Košarkaši Sutjeske i Partizana igrat će u 21 sat utakmicu 18. kola ABA lige, a u upravi Nikšićana smatraju kako će od ishoda ove utakmice ovisiti ostanak u ligi. Uoči međusobnog susreta Sutjeska i Partizan su na posljednja dva mjesta na ljestvici, Sutjeska s pet, a Partizan sa šest pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • StaBiSaSvijetomUpm 06.01.2016.

    jadnici

  • JUGAISDEAD 05.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mlunko 04.01.2016.

    znam da ce zvuca grozno, ali najbolje bi da se takvi svi medusobno poubijaju jer se drugacije ugrozava zivot neduznim i normalnim ljudima

Komentiraj...
Vidi sve komentare