To je to što me zanima!

Nuernbergovi igrači istukli Edina Džeku i Misimovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Nürnberga u subotnjem su dvoboju 13. kola pobijedili Wolfsburga 3-2. Pritom nisu štedjeli najbolje igrače, Misimovića i Edina Džeku
Vidi originalni članak

Svemu je kriv, prema izvješću Bilda, katastrofalni sudac Markus Schmidt (36), čije će suđenje zbog niza pogrešaka biti pomno analizirano od nadležnih organa Njemačke nogometne lige (DFL). Sve je počeo u 72. minuti kada je brazilski veznjak domaćih Josue žestoko startao na dvostrukoga gostujućeg strijelca Bunjakua. Trebao je dobiti bar drugi žuti karton, time i crveni karton, no sudac ga je propustio sankcionirati, piše Bild. Trener Armin Veh brže je bolje svog nervoznog veznjaka izvadio iz igre. Vratilo mu se, međutim, u 86. minuti, kada je Nürnbergov igrač Andreas Wolf karate-udarac džonom kopačke smjestio na lice Edina Džeke. Bio je to brutalan prekršaj koji je tražio istodobni crveni karton. Sudac je Džeki dao samo prekršaj.
- Meni je senzacionalno da sudac nije uspio vidjeti taj start – izjavio je trener Volfsburžana Armin Veh, dok se počinitelj zlodjela Wolf naknadno ispričao:
- Išao sam na loptu i pogodio Džeku. Nije bilo namjere. Žao mi je.
Serija sudačkih propusta završila je u drugoj minuti nadoknade. Na visini peterca golman gostiju Raphael Schäfer (30) sudario se sa Zvjezdanom Misimovićem, svojim bivši suigračem. S poda je bosanskog veznjaka namjerno potkoljenicom udario u međunožje. Niti to sudac nije vidio.
- Schäfer je uistinu moj dobar prijatelj. No njegova noga nije imala što raditi tamo gdje je završila – slikovit je bio Misimović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • _lackovic_ 23.11.2009.

    jbt ja po naslovu mislio da je bilo masovne šore, a ono samo prekršaji

  • user_41152 23.11.2009.

    ko može tako sudit ja bi ih sve pobio

  • plavocrni 23.11.2009.

    ko dovede ovakve sudije,pa i slijepac bi za ovo dao crveni, ili zuti,a ovaj konj nista..mogao ga je ubit, oslijepit, il kaj vec ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare