To je to što me zanima!

'Nula' u Moskvi: Napoli prošao u četvrtfinale Europske lige

U utakmici s puno udaraca na gol mreže su ostale netaknute, a zahvaljujući prednosti od 3-1 iz prvog susreta Napoli se plasirao u daljnje natjecanje EL-a...
Vidi originalni članak

Nogometaši Napolija odigrali su u Moskvi protiv Dinama 0-0 i tako se zahvaljujući prednosti iz prvog susreta od 3-1 plasirali u četvrtfinale Europske lige. U utakmici s puno udaraca na gol ipak nismo vidjeli golove, no bilo je izrazito uzbudljivo u prvih 20-ak minuta prvog poluvremena. 

U 11. minuti prvo se zatresla prečka domaćeg golmana nakon fantastičnog udaraca Mertensa s 25 metara iskosa s lijeve strane, a onda četiri minute kasnije udarac Callejona iskosa s desne strane odlazi od stative u gol aut. 

U nastavku susreta nismo vidjeli toliko uzbudljivih situacija, a gosti su praktički rutinski sačuvali prednost i zasluženo idu u daljnje natjecanje

Spomenimo i kako Ivan Strinić nije imao pravo nastupa za Napoli jer je u ranijoj fazi natjecanja već nastupio igrao za Dnjipro. 

Detaljniju statistiku pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 11

  • El Tractor 20.03.2015.

    Najveći favorit Wolfsburg, potajno može zaprijetiti i Napoli i Sevilla, ali i Fiorentina koja oduševljava ove sezone.

  • Sikpre154 20.03.2015.

    Napoli brani čast ultras pokreta i vatrene atmosfere svi ostali kazališna publika Napoli osvaja a i Juve pa cemo vidit ko se smije Serie A jedina top 5 liga sa ultrasima !!!

  • strmi007 19.03.2015.

    Napoli bi mogao to i osvojiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare