To je to što me zanima!

O Kramariću već pišu pjesme: 'Čarobnjak odbio Abramoviča'

Kramarić je čarobnjak na terenu, odbio je Abramoviča, na lijevu i na desnu zabijat će golove cijelu noć, o Jose Mourinho je novi junak Leicestera, pjevaju navijači...
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić tek je došao u Englesku , a već je osvojio srca navijača Leicester Cityja, koji ga vide kao spasitelja od ispadanja. Nije im dugo trebalo ni da ga opjevaju.

“Kramaric-ric-ric, he’s a wizard on the pitch, Kramaric-ric-ric, he turned down Abramovic, to the left to the right he’ll be scoring goals all night, oh Jose Mourhino, Leicester City’s new hero” , riječi su pjesme koju je jedan navijač otpjevao u autu i objavio na YouTubeu.

Dakle, Kramarić je čarobnjak na terenu, odbio je Abramoviča, na lijevu i na desnu zabijat će golove cijelu noć , o Jose Mourinho je novi junak Leicestera.

Navijači “lisica” očito su presretni jer je Krama odbio Chelsea da bi došao u njihov klub.

- To je najbolji put za mene. Sviđa mi se Leicesterova igra, suigrači, stadion, ma sve. Trening-kamp je ogroman, ovo je sasvim drugi svijet u odnosu na Hrvatsku - objasnio je Kramarić Englezima.

Već prije debitantske utakmice , u kojoj je u subotu u porazu od Stokea 1-0 odigrao posljednjih 26 minuta, navijači su za našeg reprezentativca obradili stari hit Culture Cluba “Karma Chameleon” , u kojem pjevaju “Krama, Krama, Krama, Krama, Andrej Kramarić, zabija golove, zabija go-o-love, Chelsea ga je želio dovesti, ali on nije htio biti njihova kuja”.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tkalc 20.01.2015.

    sramota,kažem što je svarno pjevao i odma me ispoštujete,sramota

  • tkalc 20.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MM17SB 20.01.2015.

    He said fuck Abramovic a ne turned down... mislim kad vec prevodite onda pisite onako kako je lik otpjevao a ne izmisljat fraze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare