To je to što me zanima!

'O Milanu čitam svakakve laži, pogotovo o treneru'

Iako su mnogi mediji držali da će Carlo Ancelotti već ovog tjedna napustiti klupu Milana, to se sigurno neće dogoditi. Potvrdio je to i Galliani
Vidi originalni članak

Prvi operativac Milana Adriano Galliani osvrnuo se na problem trenera i loše igre Milana, te je ponovno podržao dugogodišnjeg trenera.
- Svaki dan o Carlu čitam nešto drugo, no malo je u tome istine. Mogu vam reći da će on sigurno ostati budemo li završili treći, rekao je Galliani, pa nastavio:
- Posljednjih dana čitam svašta o Milanu. Od onoga da prodajemo klub Arapima, pa do toga da ćemo Kaku prodati Real Madridu. U ovom posljednjem slučaju, to je konstrukcija koju su izmislili španjolski mediji. Njima sam samo rekao da sam dobar prijatelj s Florentinom Perezom. Mnogo je neistina pušteno zadnjih tjedana - dodao je Galliani, pa se dotakao i David Beckhama.
- Teški pregovori, no još se uvijek nadamo da ćemo ga zadržati do lipnja. Ništa nije gotovo, no dajemo sve od sebe.
Milan je prošlog tjedan dožio dva neugodna poraza, Werder Bremen eliminirao ih je iz Kupa Uefe, a Sampdorija im je nanijela poraz u Serie A. Naslov je sve dalje, a sve bliže potvrda da će im ovo biti još jedna neuspješna sezona.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare