To je to što me zanima!

Oba Manchestera žele Ivana Rakitića u svojim redovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Ivan Rakitić mogao bi u zimskom prijelaznom roku preseliti u Manchester. Engleski mediji donose kako City, ali i United žele hrvatskog veznjaka u svojim redovima
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 24

  • svejedobro 18.12.2014.

    Ma kakav odlazak

  • 18.12.2014.

    Suarez nezadovoljan, više nije jedan od najglavnijih kao u Liverpoolu a i Rakitić je naravno nezadovoljan, bio je glavni igrač Seville. Čovjek se mora upitati, dali je to sve bilo vrijedno novca?

  • Stručni komentator 18.12.2014.

    Predvidjam sutrašnji članak: "Rakitić: Nisam čuo za interes oba Manchestera, ali ako je istina svakako da mi godi pažnja. Ja sam igrač Barcelone koji je jedan od najvećih klubova na svijetu i na meni je samo da radim i napredujem. Imamo odličnu ekipu i naravno Messia koji je najbolji igrač kojeg sam vidio u životu i zato mu šaljem SMS-ove. Nije mi problem ni sjediti na klupi ako je to najbolje za ekipu jer ako niste znali meni kapne svaki tjedan 95 000 EUR na račun, pa kad to podijelite na 7 dana ispadne vam da je moja dnevnica 13 500 EUR ili igrao ili gledao kako se drugi igraju. Ali nemojte pomisliti da ja igram nogomet zbog novca, ja to radim iz ljubavi."

Komentiraj...
Vidi sve komentare