To je to što me zanima!

Obećao pa ispunio: Pješačio je 12 km nakon što je spasio klub

Diamanti je emotivno vezan za Livorno jer je tamo 2007. počeo prve ozbiljnije seniorske korake. Prije šest mjeseci obećao je da će, ako Livorno ostale u ligi, pješačiti do manastira Montenero
Vidi originalni članak

Talijanski Livorno daleko je od svojih najboljih dana. Klub je veći dio sezone tavorio na dnu Serie B, ali se na kraju uspio spasiti. Čovjek odluke bio je prekaljeni talijanski napadač Alessandro Diamanti (36) koji je u svom stilu zabio 10 golova i dodao osam asistencija.

Diamanti je emotivno vezan za Livorno jer je tamo 2007. počeo prve ozbiljnije seniorske korake. Prije šest mjeseci obećao je da će, ako Livorno ostale u ligi, pješačiti do manastira Montenero.

Talijan je svoje obećanje u četvrtak i ispunio. S kapetanom Andreom Lucijem te još nekolicinom suigrača zaputio se na 12 kilometara dugo putovanje.

Igrači su se zajedno s navijačima okupili u 10:30 u gradu, a u manastir su stigli u popodnevnim satima gdje ih je dočekao velečasni Luca Giustarini.

Alessandro Diamanti u karijeri je nosio dresove Bologne, Palerma, Fiorentine, West Hama, Watforda i kineskog prvoligaša Guangzhou Evergrandea.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mexpert 17.05.2019.

    svaki dan biciklom prođem 15 km u oba smjera....en ti kilometraže...pa to svaki planinar prođe subotom

  • Joker123 17.05.2019.

    Drag mi je Livorno zbog liberalnih stavova

  • Karmelićanka 17.05.2019.

    Koje li kilometraze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare