To je to što me zanima!

Obitelj stradalog sanjkaša iz Gruzije dobit će odštetu

Predstavnica odbora Renee Smith-Valade rekla je da će odšteta biti određena prema pravilniku olimpijske obitelji predviđenom za takve slučajeve
Vidi originalni članak

Gruzijski sanjkaš Nodar Kumaritašvili poginuo je na nesretnoj stazi u Vancouveru na Olimpijskim igrama prije nešto više od mjesec dana, a u ponedjeljak su organizatori Igara objavili će njegovoj obitelji isplatiti odštetu. Predstavnica odbora Renee Smith-Valade rekla je da će odšteta biti određena prema pravilniku olimpijske obitelji predviđenom za ovakve slučajeve, no nije poznat točan iznos. I Međunarodni olimpijski odbor i organizatori su za nesreću okrivili mladog Gruzijca, no ipak su odlučili na bar neki način pomoći ožalošćenoj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_39492 15.03.2010.

    \"okrivili su za nesreću mladog Gruzijca\"...pa ovo je nemoguće,na ovakvim natjecanjima (Olimpijske igre!!!!!) NESMIJE bit niti 0.1 posto šanse da neko strada,to je kao da umisto mreže na spust stave betonski zid?!i sad kao isplatit će odštetu,još najbolje da neće,triba u zatvor prvo organizator pa onda projektant!

Komentiraj...
Vidi sve komentare