To je to što me zanima!

Obitelj Vojnić: Šerić nas je rasplakao svojim poklonom

Hajdukov lijevi bek darovao je automobil obitelji Vojnić iz Vinkovaca s teško bolesnim dječakom. Lijepom poklonu su se razveselili do suza
Vidi originalni članak

Poznanstvo hrvatskog nogometnog reprezentativca Antonyja Šerića i vinkovačke obitelji Vojnić traje već nekoliko godina, još otkako navijačka obitelj redovito dolazi na sve utakmice reprezentacije. Upoznali su se kad je tata Ivica na utakmicu Hrvatske s Brazilom doveo svog sina Stjepana, inače teško oboljelog od cerebralne paralize. Stjepanu je nogomet jako bitan u životu i to je osvojilo simpatije nogometaša Antonyja, koji od tog dana redovito kontaktira s obitelji Vojnić. Pri zadnjem susretu, nedavno u Vukovaru, Antony je obitelji, kao uskršnji poklon iznenađenja, kupio novu Škodu Roomster.
- U Vukovaru su čekali utakmicu s Cibalijom, čiji smo mi vatreni navijači. Otišao sam po njega svojom 15 godina starom Opel Vectrom koja se na putu do Vinkovaca stalno gasila. Pitao me je kad ću kupiti novi auto, a ja sam mu rekao kad mi izađe stambeni kredit. Nisam imao pojma što smjera. Za Uskrs su nam pozvonili ljudi iz autokuće Remix i dovezli naš novi auto. Rasplakao sam se toliko da mu nisam mogao ni zahvatili kad sam ga nazvao - kaže tata Ivica, koji još ne vjeruje da imaju novi automobil.
Obitelj Vojnić, koja ima troje djece, puna je hvale za Antonyja Šerića, kojemu su čak upoznali i cijelu obitelj u Australiji.
- Redovito se čujemo, nabavlja nam karte za utakmice reprezentacije, vidimo se svaki put nakon tekme. Stjepan ga obožava kao, uostalom, i sve dečke iz reprezentacije jer svi znaju koliko ih naš sin voli i koliko mu znače. Utakmice reprezentacije i Cibalije su Stjepanu najvažnije u životu - dodaje tata Ivica, koji čini sve kako bi teško bolesnom sinu omogućio uživo gledanje voljenih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • god of war 16.04.2009.

    nema šta,čitajući ovaj text,srce mi je u grlo otišlo..svaka čast šeriću,jednog obožavatelja više imaš!!! ljudina si i po!!

  • luna2 15.04.2009.

    ljerku mintas -hodak nisam pohvalili ,da se zna !

  • angel7 15.04.2009.

    svaka cast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare