To je to što me zanima!

'Objasnite navijačima zašto Arsenal ne može do titule'

Trener Reala Jose Mourinho spremno je uzvratio Arseneu Wengeru na kritike usmjerene na kontroverzni potez protiv Ajaxa. Poručio mu je da gleda svoja posla
Vidi originalni članak

Iako više nisu nogometni rivali u Premiershipu, Jose Mourinho i Arsene Wenger ozbiljno su se 'zakačili' proteklih dana. Lavinu je pokrenuo Arsenalov menadžer koji je oštro osudio Portugalčev potez protiv Ajaxa u kojem su Xabi Alonso i Sergio Ramos namjerno dobili isključujuće kartone.

No, Jose ne bi bio što je da Wengeru spremno ne uzvrati.

- Wenger bi trebao objasniti Arsenalovim navijačima kako to da ne uspijeva osvojiti niti jedan naslov od 2005. - rekao je 'Special One' za The Sun.

Mourinhov 'as u rukavu' je Arsenalov zadnji poraz protiv Brage 2-0 koji je ugrozio 'topnicima' plasman u sljedeći krug Lige prvaka.

- Umjesto da priča o Real Madridu, Wenger bi trebao pričati o Arsenalu i objasniti kako je izgubio 2-0 od momčadi koja prvi put igra Ligu prvaka - nemilosrdan je bio Portugalac.

Na priče o pomlađenoj Arsenalovoj momčadi, Mourinho više ne nasjeda.

- Priče o mladim igračima su već zastarjele. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin nisu djeca. Sve su to vrhunski igrači.

Wenger je nakon utakmice Ajaxa i Reala 'stao na žulj' Mourinhu osudivši namjerno isključivanje dvojice igrača kako bi 'očistili' kartone prije osmine finala LP-a.

- Šteta je takvo što vidjeti od tako velikog kluba. Iskreno, izgledalo je užasno - rekao je nedavno francuski strateg.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nicko1 27.11.2010.

    Al ovaj Murinho stvarno zna posao - što na terenu što pred novinarima. Kao da kod kuće sastavlja šta će odbrusiti.. Kraljina

  • dragooo 27.11.2010.

    Mourinho ne mora biti u nekom klubu 20 godina. Njemu su dovoljne i 3 godine da osvoji sve što se osvojiti može, a samim time odlazi u legende tog kluba. Pametnome dosta !

  • razumni...not 27.11.2010.

    ovo je za failblog

Komentiraj...
Vidi sve komentare