To je to što me zanima!

Objavljen raspored utakmica: Ciklus otvaramo s Azerima...

Put prema Euru za Hrvatsku počinje 21. ožujka kada ćemo kod kuće ugostiti Azerbajdžan, a završava 16. studenog susretom protiv Slovačke, a do tada bi, nadamo se, već trebali osigurati plasman na Euro...
Vidi originalni članak

Wales, Slovačka, Mađarska i Azerbajdžan! To su protivnici Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, a Uefa je objavila i raspored odigravanja utakmica.

Kako se nalazi u skupini sa samo pet momčadi, Hrvatska će imati i dva slobodna termina za odigravanje prijateljskih utakmica, u lipnju i studenome.

U PRAVU SU Izbornici iz naše skupine su složni: Hrvatska je najjača...

Put prema Euru za Hrvatsku počinje 21. ožujka kada ćemo kod kuće ugostiti Azerbajdžan, a završava 16. studenog susretom protiv Slovačke također u Hrvatskoj, no do tada bi, nadamo se, već trebali izboriti nastup na Euru.

Ne treba nikoga podcjenjivati, ali Hrvatska ne bi trebala imati problema u ovoj skupini. Wales je najopasniji protivnik, a Gareth Bale i suigrači su trenutno 19. momčad svijeta.

PRVI DOJMOVI Dalić: Nemamo ni laku ni tešku skupinu. Moramo izboriti Euro

Slovaci predvođeni Marekom Hamšikom su 27. na svijetu, dok je Mađarska 51. na svijetu. Najslabije rangirani su Azeri koji su 107. na svijetu i koji su svoje najbolje rezultate ostvarivali pod vodstvom Roberta Prosinečkog.

Mađarska i Azerbajdžan su među domaćinima Eura 2020. godine koje se prvi put igra Europsko prvenstvo 2020. godine po prvi put će se igrati u 12 gradova diljem Europe. Njih predstavljaju Budimpešta i Baku.

OPASNI SAMO BALE I HAMŠIK Ovo je prilika: Neka Hrvatska utakmice igra izvan Zagreba

Na Euro će se plasirati dvije prvoplasirane momčadi iz skupine.

Skupina E, raspored:

21. ožujka, 20:45 (četvrtak): Hrvatska - Azerbajdžan
24. ožujka, 18:00 (nedjelja): Mađarska - Hrvatska

8. lipnja, 15:00 (subota): Hrvatska - Wales

6. rujna, 20:45 (petak): Slovačka - Hrvatska
9. rujna, 18:00 (ponedjeljak): Azerbajdžan - Hrvatska

10. listopada, 20:45 (četvrtak): Hrvatska - Mađarska
13. listopada, 20:45 (nedjelja): Wales - Hrvatska

16. studenoga 20:45 (subota): Hrvatska - Slovačka

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Izabran 03.12.2018.

    Prilika da se još koji mladi priključi reprezentaciji, i prilika da se jako dobro pripremio za Euro....ne znam da smo sami slagali stavili bi si bar jednog jačeg protivnika...

  • Vicenco.Jozic@gmail.com 03.12.2018.

    Poljud ni slučajno, tamo je maminjo mučkoj đubradi podvalio svastiku. Sve utakmice se moraju igrati na ljepotanu Maksimiru, kako bi hrvatski gledatelji mogli vidjeti hrvatske igrače, jer u prvenstvu na tom igralištu igraju isključivo muslimani, srbi, albanci, dotepenci i jedan purgerić.

  • danijel23 03.12.2018.

    Budimo realni naocigled laka skupina, ali slovacka i wels su nagazne mine i odlicne momcadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare