To je to što me zanima!

Veličao četničkog zločinca, a sad neće igrati protiv Dinama

Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb gdje od 21 sat igraju Dinamo i Anderlecht. Belgijski mediji tvrde da je razlog njegovo skandalozno ponašanje. Nedavno je tetovirao četničkog vojvodu Đujića
Vidi originalni članak

Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je šokirao nogometni svijet tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića na desnoj ruci prije mjesec dana, nije doputovao u Zagreb s Anderlechtom.

Belgijski mediji su se raspisali o razlozima njegovog izostavljanja i uvjereni su da je problematično ponašanje izvan terena glavni razlog zbog kojeg ga trener nije poveo u Hrvatsku na utakmicu koja se igra u četvrtak od 21 sat. Čak se pisalo da će klub raskinuti ugovor s njim, a prozvao ga je i Nogometni savez BiH. 

Igrač sklon skandalima

Tetovaža zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je počinio pokolj u selima Dalmatinske zagore nije njegov prvi incident. Vranješ je sklon skandalima, a u reprezentaciji je skoro ostao bez mjesta prije nekoliko godina jer je na lijevoj ruci iscrtao granice Republike Srpske, entiteta unutar Bosne i Hercegovine nastalog na etničkom čišćenju. Nakon pritiska bh. navijača, Vranješ je spornu tetovažu sakrio novom tetovažom sata.

- To sam napravio prije godinu i pol, ali nitko od igrača to nije vidio. Iskreno, mislim da nemam nikakvo objašnjenje, to sam istetovirao iz gluposti, a ne zato što sam htio ili jer me netko nagovorio. Nije ni iz dosade. Najlakše rečeno, ne mogu objasniti zašto - branio se tada Vranješ.

Nije dugo trebalo da se pokaže kako to nije bio izolirani incident.

Već je provocirao Dinamovce

Navijači Dinama ga se sjećaju još dok je igrao u moldavskom Šerifu. Bio je tamo na posudbi kao igrač Crvene zvezde, a "modre" je pobijedio s 2-0 u Zagrebu. Nakon utakmice je slavio s majicom "Delije sever". S Dinamom se ponovno susreo u drugom kolu ove sezone u Europskoj ligi, ali tada je slavio naš klub dok je Ognjen bio tragičar. Prvo je skrivio penal kojeg je zabio Izet Hajrović, a onda je na početku drugog poluvremena isključen. Dinamo je pobijedio s 2-0.

Talijan morao igrati u dugim rukavima

Ognjen Vranješ nije usamljen u svojim potezima potpirivanja mržnje i veličanja zločinaca. Bivši talijanski nogometaš Paolo Di Canio na ruci ima tetovažu u koja veliča fašističkog diktatora Benita Mussolinija. Kao igrač je zbog nje morao nositi duge rukave, a prije dvije godine je dobio otkaz kao komentator na Sky Sport Italia jer se pojavio u kratkim rukavima na TV-u.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • statebriga1312 14.12.2018.

    Meni je zanimljivo to sta vi pojedinci uopste nemate pojma ko je Pop Đuić ... niti bi znali reci jedan njegov zlocin ovako na prepad.

  • sljuk 13.12.2018.

    I ovaj pedi si svasta dopusta da tetovira drugima...lik se bas prodaje za pare

  • kontramrakukontrasili 13.12.2018.

    Mogao si je i jedno traktorče istetovirat ,nek se nađe

Komentiraj...
Vidi sve komentare