To je to što me zanima!

Obračun u 23 sata: Meč Čilića i Đokovića pomaknut zbog kiše

Umjesto u 18 sati, Marin Čilić i Novak Đoković svoj meč polufinala US Opena igrat će u 23 sata. Raspored je pomaknut zbog kiše koja je odgodila ženska polufinala
Vidi originalni članak

Jaka kiša koja je jučer padala u New Yorku poremetila je planove organizatorima US Opena te je objavljeno da će se polufinala tenisačica umjesto u četvrtak igrati danas. Samim time pomaknuta je i satnica muških polufinalnih mečeva.

Prvi će na Arthur Ashe teren izaći Marin Čilić i Novak Đoković, no to neće biti u 18 sati kako je najavljeno, nego u 23 sata po našem vremenu. Nakon njih na teren će Švicarci Stan Wawrinka i Roger Federer.

Prije muških kolega na istom će stadionu istrčati dame. Najprije Simona Halep i Flavia Pennetta, a onda i Serena Williams te još jedna Talijanka Roberta Vinci. No sve će biti u znaku najbolje tenisačice svijeta. Jer, uspije li proći u finale i osvojiti US Open, Serena Williams postala bi prva tenisačica još od 1988. godine koja je u jednoj sezoni osvojila četiri najveća turnira, Wimbledon, Roland Garros, Australian Open i US Open.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 11.09.2015.

    Srpski ponos- Djokovic !!!!!!!!!!!!!!!!

  • DaliborFuderer 11.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hrvat12340 11.09.2015.

    ma kakva kisa imaju sprave da osuse sve za 5minuta...Uvijek stave 18h bezveze dok se ne sazna orava satnica ne lupajte admini

Komentiraj...
Vidi sve komentare