To je to što me zanima!

Obračunali se na parkiralištu: Leo Arbelou nazvao budalom?

Messi je krenuo prema Arbeloi, koji je bio u autu sa svojom suprugom, unio mu se u lice i rekao 'budalo', opisala je TV postaja Punto Pelota obračun dvojice igrača
Vidi originalni članak

Prvi El clasico obračun u polufinalu Kupa kralja imao je i 'treće poluvrijeme', a glavni protagonist, navodno, bio je Leo Messi. Argentinski čarobnjak, prema javljanju španjolske TV emisije Punto Pelota, inicirao je obračun s Realovim braničem Alvarom Arbeloom.

Naime, najbolji nogometaš svijeta odlučio je neke razmirice s Arbeloom s utakmice riješiti u četiri oka na parkiralištu pored stadiona Santiago Bernabeuu. Iako bez ikakvih dokaza, Punto Pelota je ovako opisao incident:

"Kad igrači prolaze kroz miks zonu direktno izlaze na parkiralište na kojem parkiraju svoje automobile. U blizini je bio i Barcelonin autobus. Messi je krenuo prema Arbeloi, koji je bio u autu sa svojom suprugom, unio mu se u lice i između ostaloga rekao: 'Budalo'. Zaposlenik Barcelone ga je odveo."

Na utakmici je bilo vidljivih trzavica između dvojice igrača, a istaknuo se jedan incident u kojem je Arbeloa ruke stavio na Messijeva usta kako bi ga ušutkao.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • Irinej 01.02.2013.

    Jakog li frajera od 150 cm....Neka dodje meni od 190 cm i 98 kg i kaze to.

  • JacquesDerom 01.02.2013.

    Moja baba je uvik govorila : - u maloj boci otrov stoji.-

  • zokygal 01.02.2013.

    mislim da je to malo izmišljeno ali je činjenica da se mali dobrica mesi malo počeo uzdizati sjetite se onog vikanja na villu a sada je villa na prodaju, ibra je zbog njega otišao iz barce, možda on i nije takav dobrica kako ga prikazuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare