To je to što me zanima!

Obradović poludio kao nikad: Je*ite se! Je*i se Gigi Datome!

CSKA Moskva je na domaćem terenu sa 88-70 (39-34) pobijedila turski Fenerbahče. Nisu dobro izgledali gosti, a u jednom je trenutku prekipjelo i njihovom treneru Željku 'Žocu' Obradoviću koji je imao 'pomračenje uma'
Vidi originalni članak

Vi mislite da ste neki dobri dečki jel' da? Je*ite se svi! Je*ite se! OK? Hoćete da vam ponovim milijun puta?! Je*i se Gigi Datome! Srami se! I ti Mahmutoglu isto! Da sam normalan, poslao bih te u svlačionicu, urlao je na igrače turskog kluba na minuti odmora srpski trener Željko Obradović.

Nisu se proslavili košarkaši Fenerbahčea na gostovanju kod ruskog CSKA te su se nakon egala u prvom poluvremenu, potpuno raspali u nastavku. Kraj treće i početak zadnje četvrtine slomio je Žocove pulene koji su dobili 'jezikovu juhu' u punom smislu izraza. Mnogi su samo gledali u pod, a trener Obradović je bio u elementu.

- Stvar koju nikako ne volim je kada vidim da naši igrači izgledaju kao da nisu zainteresirani za igru. Jako je teško kada se vidi tako nešto. Pokušao sam ih probuditi i nešto učiniti... Žao mi je što to moram reći, ali tako se osjećam. Ali kako da se osjećam kada završimo četvrtu četvrtinu sa samo dva faula - rekao je nakon utakmice trener Fenerbahčea.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Talijan Datome i Turčin Mahmutoglu dobili su najveću porciju na prozivci, ali nije ih to motiviralo jer su na kraju ipak izgubili 88-70. fenerbahče u Euroligi ima veoma loš omjer 2-6 te se nalazi na 15. mjestu, dok je CSKA drugi uz omjer 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 16.11.2019.

    Sjebat ce vas gosp Zoc!!

  • aaerts 16.11.2019.

    I on pizdi na svoje kao da fener može kaj napravit cska , daj frende budi realan ,chill

  • 15.11.2019.

    Naravno nije lijep riječnik,ali čovjek i nakon 9 Euroliga još grize.

Komentiraj...
Vidi sve komentare