To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Hrvatsku srušio Slovenac našeg porijekla

Igrala se 15. minuta, Slovenci su u nekoliko dodavanja zbunili hrvatsku obranu u kojoj se činilo da je Vida očistio opasnost, no lopta se odbila do Sandija Lovrića koji je s 15-16 metara uz Brozovićevu pomoć pokraj četvorice naših uspio pogoditi hrvatsku mrežu
Vidi originalni članak

Vlašić u stativu, Kramarić za malo pokraj... Hrvatska je odlično otvorila utakmicu u Ljubljani, ali prvi je gol - i jedini - na Stožicama zabila Slovenija, koja je pobjedom otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Igrala se 15. minuta, Slovenci su u nekoliko dodavanja zbunili hrvatsku obranu u kojoj se činilo da je Vida očistio opasnost, no lopta se odbila do Sandija Lovrića koji je s 15-16 metara uz Brozovićevu pomoć pokraj četvorice naših uspio pogoditi hrvatsku mrežu.

Lovriću je, inače, to drugi gol za Sloveniju u šestom nastupu, a prošao je sve mlađe uzraste reprezentacije Austrije. Rođen je u Lienzu, porijeklom je Hrvat, ali želja mu je oduvijek bila nastupati za Sloveniju.

- Moji su roditelji hrvatskog porijekla. Otišli su raditi i živjeti u Sloveniju, u Piranu su izgradili dom. Životni put kasnije ih je odveo u Austriju, ali Slovenija je ostala njihov dom. Puno mojih prijatelja i dalje živi tamo i ostao sam jako povezan sa Slovenijom - rekao je Lovrić jednom prilikom.

Video gola pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Nema problem,za vas pravimo u kockicama🤣🤣🤣 25.03.2021.

    Kakav Hrvat,Bosanski katolik kao i pola vade repke

  • Dalmos1981 25.03.2021.

    Mi nemamo napadača,Petković jako slab..cca nakon 25 min nemože stajati na nogama( iako nije igra sinoć), a obranu triba pomladiti hitno

  • fenixslo 25.03.2021.

    bok susedi danas smo vam isprasili gace

Komentiraj...
Vidi sve komentare