To je to što me zanima!

Mladostašice uzele Regionalnu ligu! Pobijedile su Beograđanke

Regionalna liga ima svoje nove/stare prvakinje! To su vaterpolistice zagrebačke Mladosti koje su do obrane titule došle s trinaestogodišnjom golmanicom Laticom Medvešek
Vidi originalni članak

Vaterpolistice ŽAVK Mladost nadjačale su Beograđanke VK Palilula te izvrsnim rezultatom 10-7 obranile naslov pobjednica Regionalne vaterpolo lige!

Za najbolju igračicu dvaju turnira Regionalne lige proglašena je Emmi Miljković, dok je za najbolju igračicu današnjeg finala izabrana Matea Skelin s dva postignuta gola. U finalnoj utakmici Regionalne lige zaigrala je i najmlađa članica seniorki ŽAVK Mladost, 13- godišnja Latica Medvešek koja je zamijenivši povrijeđenu Natašu Šerkinić dokazala kako bez problema konkurira seniorskom uzrastu.

- Ovo je za mene veliko iskustvo. Prvi put sam nastupila na finalu Regionalne lige za seniorsku ekipu. Utakmica je bila jako dobra, djevojke su bile odlične u obrani i još bolje u napadu. Očekivala sam ovakvu igru i bilo je stvarno odlično - izjavila je Latica Medvešek.

TRENIRA ME UZOR Latica je čudo od djeteta, ima 13 godina, a brani za seniorke

U sastavu ŽAVK Mladost za finalnu utakmicu Regionalne vaterpolo lige bile su: Emmi Miljković, Petra Županić, Elena Crnički, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Dea Domazet, Petra Bukić, Kiara Brnetić, Lidija Crnički, Nataša Šerkinić, Rea Lucić, Latica Medvešek i Filipa Petrić.

- Bilo je baš onako kako smo se dogovorile. Cure su fantastično odigrale obranu, Latica je stvarno lijepo branila, a i u napadu smo bile aktivne - zaključila je trenerica Mia Šimunić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.05.2019.

    Svaka čast curke!!! Samo tako dalje.:)))

  • OS98netko 14.04.2019.

    Da nisu neogradani u pitanju bolio bi vas k...za njih

  • HrvaTuHrvatskoJ 14.04.2019.

    Bravo cure ! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare