To je to što me zanima!

Obrijali ga kao ovcu: Hamšiku drugi put "nastradala" frizura

Marek Hamšik obećao je da će se obrijati ako Napoli osvoji kup. Nije mu to prvi put. Isto je obećanje dao i '09. godine kad se Slovačka kvalificirala za SP u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Njegovao je frizuru godinama, a ostao je bez nje u manje od minute. Slovački nogometaš Napolija Marek Hamšik (25) održao je obećanje koje je dao uoči finala talijanskog kupa protiv Juventusa. Rekao je da će se obrijati ako njegova momčad osvoji kup.

U nedjelju navečer Napoli je slavio protiv Juventusa 2-0, a drugi je gol zabio upravo Hamšik. Nakon utakmice u svlačionici rimskog Olimpica ostao je bez "mohikanke" koju njeguje godinama.

- Paolo Cannavaro i Christian Maggio obrijali su me u svlačionici. Obećano - obavljeno – rekao je Slovak otkrivši da jedva čeka slavlje u Napulju:

- Nakon toliko godina donijeli smo ovom klubu trofej i stoga jedva čekam proslaviti ga s navijačima na napuljskim ulicama. Imam ugovor s klubom još pet godina. Sviđa mi se projekt i želim ga nastaviti, a drago mi je što ćemo iduće sezone ponovno igrati u Europi, makar to bila samo Europska liga.

Identično je obećanje glede frizure Hamšik dao i ispunio ujesen 2009. godine kada je sa Slovačkom izborio nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Cedevita_3 22.05.2012.

    Šteta, bio je dobar igrač :)

  • lukica1997 21.05.2012.

    hahah drago mi je vidjeti složnu atmosferu u napoliju

  • cviticcvitic 21.05.2012.

    Zašto ono "kao" u naslovu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare